2016-12-06 23:58

ECONOMIE


Cotizaţie către FMI, ilogică

 |  17:00
Cotizaţie către FMI, ilogică

Ministrul afacerilor europene, Leonard Orban, a declarat că, din informaţiile autorităţilor, nu se pune problema ca un stat aflat în program cu FMI să contribuie cu fonduri, el menţionând că este ilogic să primeşti sprijin de la FMI şi, totodată, să dai bani pentru Fond. "În momentul de faţă, nu există nimic scris.

Deci, din punctul ăsta de vedere nu putem să spunem că vom contribui sau nu. Dar, pe de altă parte, sigur că noi am fost în contact cu reprezentanţii Consiliului care pregătesc documentele. Şi din toate informaţiile pe care le avem rezultă foarte clar că nu se pune problema ca un stat aflat în program cu Fondul Monetar să contribuie cu bani. Ar fi ilogic. Deci primeşti, sau eşti sprijinit într-un fel sau altul de FMI şi tu vii şi contribui cu bani la FMI", a spus Leonard Orban, la Europa FM. În opinia ministrului, decizia Consiliului European privind acordul de guvernanţă fiscală, la care a aderat şi România, reprezintă un pas important spre constituirea Statelor Unite ale Europei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Bani la FMI, Leonard OrbanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Decesul lui Leonard Cohen a avut loc "brusc, neașteptat și în pace". Interpretul a murit în somn Robert B Kory, managerul lui Leonard Cohen, a declarat că decesul interpretului a avut loc "brusc,... 17 Noi 2016 | (0)
Ludovic Orban: Am anunţat că sunt dispus să pună umărul la această campanie Liberalul Ludovic Orban a declarat că nu i-a cerut nimeni să se implice în campania pentru... 05 Dec 2016 | (2)