2016-12-10 01:19

ECONOMIE


Credit „APIA Ferma zootehnică”

 |  16:55
Credit „APIA Ferma zootehnică”

Banca Comercială Carpatica a lansat creditul ,,APIA Ferma zootehnică” destinat persoanelor juridice şi asimilate acestora, eligibile pentru ajutoarele de stat APIA.

Noul credit finanţează capitalul de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic - bovine, ovine, caprine, în parteneriat cu Agenţia de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN SA (FGCR). Plăţile naţionale directe complementare în sectorul zootehnic reprezintă prima pe cap de animal în cuantum de 410 lei/cap de animal la bovine şi de 40 lei/cap de animal la ovine şi caprine. Valoarea creditului acordat poate fi de maximum 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA şi se acordă în lei. Perioada de creditare se desfăşoară până la încasarea ajutoarelor de stat în sectorul zootehnic la specia bovine/ovine/caprine, dar nu mai târziu de 29 februarie 2012. Creditele sunt garantate într-un procentaj de până la 50% de Fondul de Garantare a Creditului Rural.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Carpatica credit zootehnie, Carpatica Credit “APIA Ferma zootehnică”Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Asirom preia simptomele firmelor Astra și Carpatica, fără ca ASF să aplice aceleași masuri Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) atrage atentia consumatorilor de... 08 Dec 2016 | (0)
S-a aprobat fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica și Patria Bank Banca Naţională a României (BNR) a emis o aprobare prealabilă privind fuziunea Băncii... 30 Noi 2016 | (0)