2017-01-20 01:39

ECONOMIE


Credit pentru plata datoriilor la stat

 |  16:49
Credit pentru plata datoriilor la stat

CEC Bank a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat persoanelor juridice, informează un comunicat al băncii. Creditul se acordă în lei, pe o perioadă de creditare de maximum 60 de luni. Clienţii băncii - IMM-uri şi companii - îşi vor putea finanţa datoriile la bugetul consolidat (plata obligaţiilor bugetare restante), determinate pe baza certificatului fiscal.

Valoarea creditului este determinată de valoarea totală a obligaţiilor restante la bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale şi nu poate depăşi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilanţ anual încheiat. Dobânda practicată de bancă este de minimum 9,15%, în funcţie de clasa de performanţă financiară în care se încadrează clientul, comision de analiza 0,5% (minimum 50 - maximum 400 de lei) aplicabil la valoarea creditului, comision de gestiune 0,08% aplicabil lunar la valoarea creditului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: CEC, Credit pentru IMM-uri, datorii buget de statComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PHIDIAS
18 Ian 2012

hahaha incurajarea IMM-uri-lor :))), n-a prins chestia cu ANAF-ul si esalonarea datoriilor contra garantii imobiliare, acum statul incearca varianta cu CEC-ul. nu stiu cum sa mai scoata banii de la IMM-uri. prin 2008 au bagat impozitul minim, tocmai ca sa mute raspunderea in limita CS catre persoane fizice. cu alte cuvinte, sa le ia casele, daca nu platesc. in toamna au gasit-o pe aia cu stergerea penalitatilor, doar s-or gasi unii sa plateasca. mai bine s-ar gandi cum sa inmulteasca banii, in loc sa isi strofoace mintea la smecherii fiscale. :)

Adauga un comentariu

Random image