2017-01-19 21:43

ECONOMIE


CSA a avizat numirea unui nou preşedinte al Omniasig

 |  13:07
CSA a avizat numirea unui nou preşedinte al Omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group l-a numit pe Artur Borowinski în funcţia de preşedinte al Directoratului companiei, după ce Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a avizat această mutare, se arată într-un comunicat de presă al companiei de asigurare.

Borowinski şi-a început cariera în asigurări în anul 2000, ca specialist în cadrul Departamentului de Analiză şi Dezvoltare al Compensa Asigurări Generale, una dintre cele mai mari companii de profil din Polonia.

Doi ani mai târziu, a fost numit director adjunct de Control Financiar în cadrul Compensa Asigurări Generale şi de Viaţă, şi a mai condus pentru doi ani şi jumătate Departamentul de Reasigurări din Compensa Asigurări Generale.

Începând cu anul 2007, Artur Borowinski s-a alăturat echipei PZM TU SA Vienna Insurance Group, ca vicepreşedinte al Directoratului (Chief Financial Officer).

În România, activitatea lui Borowinski a debutat în anul 2010, când a fost numit membru în Consiliile de Supraveghere ale companiilor membre VIG din ţaranoastră, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Omniasig va fuziona cu BCR Asigurări, conform deciziei Vienna Insurance Group, acţionarul majoritar al ambelor companii. Obiectivul acestui proces de fuziune este de a creşte eficienţa operaţiunilor Grupului in România şi de a crea compania de asigurări lider din ţară. Omniasig activează pe piaţa asigurărilor din România din anul 1995, iar din 2005 a devenit membră a Vienna Insurance Group.

În prezent, Vienna Insurance Group, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România, în topul tuturor companiilor membre VIG.

Totodată, Vienna Insurance Group are un rating acordat de Standard & Poor´s de A+ (cu perspective stabile), fiind cea mai bine clasată companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: Omniasig, numire vicepresedinte, Vienna Insurance GroupComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TONCESCU
05 Dec 2011

De cand s-au reunit cele doua firme de tepari, a crescut mormanul de dosare neplatite, de nu mai ai loc sa intri in birou la Daune.Buzoiene, ai grija ca in afara de ASTRA si CARPATICA, mai apare un rau-platnic cu rating A+, il ai in titlul articolului!
AUREL
18 Feb 2012

Dragi "tepari" de la Omniasig mare voastra problema este Dl. Liviu Stoicescu ! Sunt actionar la o firma de fleet magement ,iar cand ma lovesc de Omniasig ...deja imi fac probleme.Acest Stoicescu se ocupa de platforma Materom care este sursa ce aduce cele mai prosaste piese!!!Daca faci raportul calitate - pret descoperi ca acele "facaturi oridinare "au o valoare facturata poate mai mare decat piesele de origine! Sa inteleg de aici pe scurt un singur lucru : Omniasig---->Liviu Stoicesc----->Materom ----->Spaga---->Liviu Stoicescu ! De ce!? Asa se fac afacerile mai nou?!

Adauga un comentariu

Random image