2017-01-24 09:10


CSA reduce numărul angajaţilor

 |  18:39
CSA reduce numărul angajaţilor

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) va reduce numărul personalului cu până la 10% în vederea micşorării cheltuielilor, urmând a avea o nouă structură simplificată, care va cuprinde doar 12 direcţii de specialitate, din 28, arată un comunicat remis redacţiei.

„Noua structură organizatorică include şi o direcţie de protecţie a consumatorilor de asigurări, care va fi în contact direct atât cu asiguraţii, cât şi cu asigurătorii. Comisiei îi revine un rol esenţial în consolidarea încrederii în industria de asigurări, care se va concretiza printr-o schimbare semnificativă în modul de acţiune pe segmentul supravegherii şi al reglementării”, a declarat preşedintele CSA, Constantin Buzoianu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MONA CUCU
10 Noi 2011

D-le Buzoanu, inteleg ca vreti sa scapati de Nemes de la juridc, dar cu mine ce aveti?Ce v-am facut?De ce vreti sa ma dati afara si pe mine?Cum am slujit-o pe Toncescu, am sa va slujesc si pe D-voastra...Nu ma lasati pe drumuri D-le Buzoianu, ca voi fi nevoita sa imi calc pe dmnitate si sa fac compromisul vietii mele si sa muncesc pe bune, ceea ce am jurat ca nu am sa fac niciodata...aveti mila de mine...va rog d-le militian, pardon! Politist!Pardon! Presedinte!
Random image