2019-01-17 17:18


Dacia sărbătorită în Franţa

 |  15:03
Dacia sărbătorită în Franţa

Peste 10.000 de participanţi s-au înscris pentru a sărbători opt ani de la apariţia Daciaîn Franţa, informează joi compania.

Cu această ocazie  pe 17 iunie va avea loc de a 4-a ediţie a Picnicului Dacia din Franţa la Castelul de la Rambouillet, în partea de sud-vest a regiunii pariziene. Din programul acestei ediţii nu vor lipsi activităţile deja populare ale picnicului, ambianţa specifică, distracţiile în aer liber oferite gratuit familiilor, tururi ghidate ale castelului şi un concert cu artişti ai anilor “80.

“Într-o perioadă scurtă de timp, marca Daciaa reuşit să strângă în jurul ei o adevărată comunitate a clienţilor care nu ratează nicio ocazie de a se reuni. Deoarece proprietarilor Daciale place să se cunoască, aceştia răspund “prezent” cu fiecare ocazie pe care o au. Pe forumurile de discuţii pe internet, ei sunt de două ori mai activi decât clienţii altor mărci. Şi, în spiritul Dacia, veştile circulă de două ori mai repede prin reţelele informale. Aceste discuţii, succesul comercial, diversitatea crescândă a gamei Daciaau dat naştere unui nou mod de abordare şi înţelegere a automobilului”, se menţionează în comunicat.

Picnicul din Franţa are loc după cel din Olanda, când aproape 1.000 de participanţi s-au reunit la începutul lui iunie, în pofida vremii nefavorabile, pe plaja d”Almere - Flevoland.

În Europa, în cursul anului 2011, peste 10.000 de clienţi ai Daciaau participat la astfel de acţiuni.

În 2011, Daciaa vândut 343.000 vehicule în Europa şi în ţările mediteraneene. Din 2004 până în prezent, au fost achiziţionate aproape două milioane de maşini Dacia.

În aceeaşi perioadă, Daciaa fost marca auto care a progresat cel mai mult în Europa. În doar opt ani, gama Dacias-a extins la nouă modele, dintre care cele mai recente sunt Lodgy, Dokker şi Dokker Van.

În urma unui sondaj de opinie realizat în februarie în cinci ţări europene, Daciaa fost desemnată cea mai fiabilă marcă auto de pe piaţă de către cei 30.000 de clienţi care au răspuns anchetei. Aceştia s-au declarat satisfăcuţi în proporţie de 92 - 98%.

Odată cu Lodgy, Daciaîşi însuşeşte elemente de tehnologie 100% utilă. Pentru prima dată, un vehicul Dacia este echipat cu un sistem de navigaţie integrat MediaNav, cu un ecran de 7 inch - unic în acest segment, cu funcţie touch screen, priză USB/Jack şi Bluetooth pentru audio-streaming sau telefon şi acces la playlist-ul unui dispozitiv de stocare extern. O altă noutate în ceea ce priveşte siguranţa este limitatorul de viteză şi comenzile situate pe volan.

Daciase situează pe locul 7 în topul mărcilor din Franţa şi chiar pe locul 5 în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-18

TAGURI: dacia, franta, Castelul de la Rambouillet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...