2018-12-18 23:27


Dacian Cioloş anunţă care sunt criteriile de recrutare în autorităţile de management

 |  12:11
Dacian Cioloş anunţă care sunt criteriile de recrutare în autorităţile de management

Premierul Dacian Cioloş i-a transmis ministrului fondurilor UE, Aura Răducu, că singurele criterii de recrutare pentru posturile de conducere ale autorităţilor de management vor fi cele de competenţă tehnică şi managerială.

"Aveţi scoase la concurs posturi de managemet în multe dintre autorităţile de management care se ocupă de gestiunea fondurilor şi aş vrea să începem de acum aplicarea principiului transparenţei şi profesionalizării acestor structuri aşa încât o să vă rog să vă asiguraţi că perioada de depunere a candidaturilor e suficient de lungă pentru ca cei care într-adevăr sunt interesaţi şi care vor să lucreze profesionist să poată să îşi depună candidaturile. Cu ocazia asta transmit un semnal foarte clar din partea acestui Guvern, singurele criterii de recrutare pentru astfel de poziţii vor fi cele de competenţă tehnică, de competenţă managerială şi o să vă rog doamna ministru să vă asiguraţi că organizarea acestor concursuri este transparentă şi este bazată strict pe aceste criterii, şi aş vrea să urmăresc personal derularea acestor prime concursuri", a subliniat premierul Dacian Cioloş.

Prim-ministrul i-a mai cerut ministrului fondurilor UE să organizeze o întâlnire cu toţi cei implicaţi în acest domeniu.

"O rog pe doamna Aura Răducu, ministru al fondurilor europene, să organizeze o întâlnire cu toate autorităţile de management şi celelalte instituţii implicate în gestionarea fondurilor europene pentru că aş vrea să văd cum stăm cu absorţia pentru perioada bugetară precedentă, dar mai ales pregătirea pentru noua perioadă bugetară", a precizat Dacian Cioloş, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19
Citeste si:
Dacian Cioloş vrea o informare privind pregătirile pentru iarnă
Dacian Cioloş: Guvernul adoptă o OUG privind organizarea unor ministere

TAGURI: dacian ciolos, criteriu, recrutare, autoritati, management
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCIETATEA CIVILA NECIOROSSIST
19 Noi 2015

PENTRU NECUNOASTEREA PRIORITATILOR UMANE SI SOCIALE. Pentru pasivitate si lipsa de interes dovedite fata de urmarile dezastrului de la "Clubul COLECTIV" mai precis indiferenta aratat fata de victimele acestui dezastru DECEDATE de zece zile in strainatate si lasate abandonate (nerepatriate) BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA sefului statului JOHANNIS si a Guvernului CIOLOS din functiile publice si solicita totodata CERCETAREA de catre autoritatile competente ale statului roman si ale U.E. a FAPTELOR INFRACTIONALE deosebit de grave . SUNT DOVEZI CLARE ca AUTORITATILE responsabile ale statului roman au PRODUS PREJUDICII foarte GRAVE atat interesului national , PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si rudelor acestor victime. Romania este in continuare CAPTURATA de MAFIOTI si trebuei salvata!
CRISTESCU
20 Noi 2015

slogan USL: "Jos DNA ca nu mai putem fura din cauza Ta"
Bă FAță EXPLODATă!
21 Noi 2015

Umbla vorba prin târg că DEJA îți faci de cap! Ai fătat un nou minister al ”consultărilor publice” în care bagi oamenii tăi, menit să ridice ONG-rile diavolului ăla anti-român, îmbătrânit în rele de Soroș care s-a întâlnit cu țoapa de Corina Crețu care, la rându-i vine în Ro.să comunice sarcinile trasate, de îndeplinit! Apoi, vrei să aduci f-cționari de la Bruxelles să ”evalueze” f-cționarii din Ro. Ești tâmpit sau ce? Cu bubele de pe față vb sau prin/cu creierul altora?
IAR PE DâNCU îL MăNâNCă
21 Noi 2015

în cur! Vrea să mărească gigacaloria că ar fi prea mică pt.români! Pe mustața ta, pe viitoarea criză de hipocalcemie că-i așa?! Băi bolândule, slăbit cu forța ca să dea bine în poze, vb cu pretenul tău de la REalitatea care cică te cunoaște de prin 90, că o iei razna încă de la investitura! Suntem singura țară din UE care plătește atât de mult LUNAR căldura, apa caldă, plus lumina, pricepi sau ești la fel de tâmpit brusc ca CIOLOȘ-SOROȘ??!!
PT.CINE NU CREDE
21 Noi 2015

că ăsta este guvernul lor, supranumit CIOLOȘ-SOROȘ, să amintim și de madamme PRUNĂ, care ne va servi o justiție ca o țuică de prună (aia cu 2 prune de pe sticlele vechi...) fiind fostă bursieră Soroș și ONG-stă convinsă! Cum draq să țină asta/ăștia cu noi? Sunteți cu capu'?! Ați văzut-o la investitură ce față-avea?! Zici c-a făcut spirala MISA toți, până dimineața și-acum se dreg ca după beție, c-o zamă de varză....
Să N-O UITăM PE PALIA
21 Noi 2015

Anca Dragu de la Finanțe, adusă să mai pună-o cărămidă la cavoul Ro.cum a făcut ȘI anii trecuți...BLONDĂ și în stil pur ANTI-ROMÂNESC: 1.Mai bine de un deceniu, Anca Paliu Dragu a participat la toate discutiile dintre oficialii romani care s-au succedat la putere si delegatiile Fondului Monetar, fara sa iasa in prim plan.2.FMI A CERUT INCHIDEREA A 200 DE SPITALE IN ROMANIA, atunci cand Anca Paliu Dragu, actualul Ministru de finante al lui CIOLOS/SOROS, lucra in echipa FMI pentru Romania.3. 1781 de SCOLI AU FOST INCHISE IN ROMANIA IN ULTIMII 10 ANI LA CEREREA FMI - cu Justificarea mincinoasa a lui Daniel Funeriu. DECI, GUVERNUL SOROS ORGANIZAT DE CIOLOS. MINISTRUL FMI VA NEGOCIA CU FMI. Anca Paliu Dragu, a lucrat 11 ani (2001-2013) in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI atunci cand FMI a cerut inchiderea a 200 de spitale si a 1781 de scoli, nenorocind Romania.Astazi sustinuta de ONG-urile lui SOROS, care striga isteric "Vrem Spitale nu Catedrale", a ajuns Ministrul de Finante al Romaniei la propunerea lui Ciolos, omul lui Soros si al lui Bilderberg.
Random imageUltimele stiri


loading...