2019-03-21 14:06


Dăncilă face ANUNȚUL: ”Mai mulți BANI în buzunarele românilor”

 |  18:50
Dăncilă face ANUNȚUL: ”Mai mulți BANI în buzunarele românilor”

Datele comunicate de Institutul Naţional de Statistică la începutul săptămânii arată că măsurile pe care Guvernul le-a luat au fost cele bune şi şi-au atins scopul - mai mulţi bani în buzunarele românilor, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

„Datele Institutului Naţional de Statistică publicate la începutul acestei săptămâni arată că măsurile pe care le-am luat şi pe care vom continua să le luăm au fost cele bune şi şi-au atins scopul, mai mulţi bani în buzunarele cetăţenilor. Să ne uităm un pic la cifre, câştigul salarial mediu net a crescut în aprilie 2018 cu 14,7% faţă de luna aprilie a anului trecut, iar puterea de cumpărare a crescut cu 9%, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Statistică”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Potrivit premierului, creşterea din luna aprilie vine după ce şi în luna martie „câştigul salarial mediu net a crescut cu 15,5% faţă de luna martie a anului trecut”.

„Acest lucru este foarte important şi important este şi faptul că salariile nete au crescut în toate sectoarele economice. Sunt cifre care ne arată faptul că mesajele alarmiste transmise de diverşi critici nu au niciun fundament, nu au nicio bază. De aceea cred că important este să ne bazăm pe cifre şi nu pe cea vrea să creadă o persoană sau alta”, a mai declarat Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-14

TAGURI: date ins, premier, dancila, bani, romani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
13 Iun 2018

dupa alte informari mai pertinente, romanii traiesc mai rau, pentru ca puterea de cumparare a scazut mai mult decat "surplusul" la salarizare, pare si normal, daniloaia trebuie sa cheltuie mai mult -pentru ea si suita ei de domnisoare- in deplasari externe ilegale, mARELE dragon trebuia sa-si plimbe pe irinuca(si ea, cu caprele ei, dupa ea, chiar daca pline de raie!) prin Elvetia, sa.m.d.
BELINO
13 Iun 2018

TRAIASCA IDEOLOGUL SEF MARELE DARIUS VILCOV , CARE TINE PRELUDIU LA TUCAL
BANI FARA NUMAR
14 Iun 2018

COCOANA DE TELEORMAN . MERGI IN PIATA , MAGAZINE SI VEZI PRETURILE LA ALIMENTE . NU MAI VORBESC DE CONTINUTUL OTRAVITOR DE CHIMICALE . ALO GUVERN RESPONSABIL ; MERGETI SI PE LA VAMILE TARII SI GESTIONATI , CONTROLATI , INTRARILE SI IESIRILE . DAR BANCILE MAFIOTE DE MINA CU ISARESCU , LE GESTIONEAZA CINEVA ?
BELINO
15 Iun 2018

SA DEA DRUMUL LA TIPARNITA . FARA NUMAR . FARA NUMAR .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...