2017-01-20 07:48

ECONOMIE


De azi, tinerii pot depune planuri de afaceri finanţate de stat cu 10.000 de euro

 |  18:13
De azi, tinerii pot depune planuri de afaceri finanţate de stat cu 10.000 de euro
Întreprinzătoriiîn vârstă de până la 35 de ani pot depune de astăzi planurilede afaceri în cadrul Programului de sprijinire a debutanţilor în afaceri, princare pot beneficia de finanţare de până la 10.000 deeuroşi pentrucare este alocat în acest an un buget de 21 milioane delei.

Planulde afaceri trebuie să cuprindă investiţii în active corporale şi/saunecorporale, pe o perioadă determinată, în scopul realizării unor obiectiveclare, concrete şi reale, se arată în Ghidul Solicitantului aferent Programuluipentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de cătretinerii întreprinzători. Anterior, tinerii întreprinzători şi-au înregistratmicroîntreprinderile la oficiile registrului comerţului, operaţiune care aînceput pe 11 februarie. Înscrierea în program este continuă şi sefaceonlinepe site-ul Agenţiei Naţionale de Implementarea aProgramelor pentru IMM-uri (ANIPIMM).

Vorfi finanţate achiziţia de terenuri pentru construcţii şi/sau amenajăriefectuate în cadrul proiectului, construirea sau achiziţia de spaţii destinaterealizării activităţii pentru care s-a solicitat finanţare, de mobilier,echipamente tehnologice, maşini, utilaje şi instalaţii de lucru, aparate şiinstalaţii de măsură, control şi reglare, tehnică de calcul, de mijloacedetransport, cu excepţia achiziţiei de vehicule de transport rutier demărfuri, solicitate de întreprinderile care efectuează transport rutier demărfuri în numele terţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image