2019-01-22 02:18


Decizie ISTORICĂ! Guvernul VINDE Elcen către Primăria Capitalei!

 |  17:38
Decizie ISTORICĂ! Guvernul VINDE Elcen către Primăria Capitalei!

Ministerul Energiei a prezentat vineri, in sedinta de Guvern, o nota de informare prin care prezinta intentia de a vinde actiunile Elcen catre Primaria Capitalei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu.

Potrivit acesteia, Ministerul Energiei ar fi agreat aceasta solutie cu Primaria Capitalei, insa pentru vanzare actiunilor este nevoie de avizul Consiliului Concurentei. Trebuie precizat ca Elcen, controlat de Ministerul Energiei, este producator de energie termica. La randul sau, Primaria Capitalei detine Radet, distribuitor de energie termica. Radet are o datorie catre Elcen de peste 3,6 miliarde de lei."In urma unei intalniri pe care ministrul Energiei, Toma Petcu, a avut-o chiar ieri cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a agreat o solutie, dar ea depinde si de avizul Consiliului Concurentei. Avizul a fost deja solicitat. Actiunile ELCEN ar urma sa fie scoase la vanzare, aceasta a fost propunerea Ministerului Energiei, iar Primaria Capitalei si-a manifestat intentia de a achizitiona aceste actiuni", a afirmat Alina Petrescu.Potrivit acesteia, valoarea actiunilor va fi la nivelul pietei. Nu a fost stabilita o perioada in care sa aiba loc o astfel de tranzactie, nici modalitatea de vanzare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-09

TAGURI: guvern, ministerul energiei, elcen, primaria capitalei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Iun 2017

Legea 213 din 1998 ?
HENRIETTA FERNANDO
10 Iun 2017

Bună ziua, Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro la o rată a dobânzii extrem de ridicată de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru acum și vom fi bucuroși să vă facem problemele financiare și lucrurile din trecut. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
CHIRITOIU
18 Iun 2017

Nu se poate ca o entitate romaneasce sa retina sursa de producere a energiei si distributia in acelasi timp . Este alceva daca vor fi privatizate pentru ca atunci vom găsi alte explicatii complet diferite fata de cele actuale . Onoare si patrie sau oroare si patrie , ma rog dar nu asta contează .
Random imageUltimele stiri

loading...