2017-01-19 11:15

ECONOMIE


Delegaţia FMI şi CE se vor întâlni cu noul Guvern pe 21 februarie

 |  14:19
Delegaţia FMI şi CE se vor întâlni cu noul Guvern pe 21 februarie

Şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, şi directorul de ţară al Comisiei Europene, Istvan Szekely, se vor afla marţi şi miercuri la Bucureşti pentru a se întâlni cu noul Guvern, practică obişnuită atunci când o ţară cu un acord în derulare schimbă executivul, a anunţat vineri FMI.

„La solicitarea noului prim-ministru al României Mihai Răzvan Ungureanu, Jeffrey Franks şi Istvan Szekely vor vizita Bucureştiul marţi, 21 februarie, şi miercuri, 22 februarie, pentru a se întâlni cu noul Guvern, pentru a discuta evoluţiile economice recente şi implementarea programului. Este o practică obişnuită atunci când o ţarăcare are un program în derulare cu FMI şi UE îşi schimbă guvernul. Modificarea scrisorii de intenţie convenită la începutul lunii februarie nu este vizată”, a declarat Tonny Lybek, reprezentant rezident al FMI în România şi Bulgaria, într-un comunicat citat de Mediafax.

Premierul Ungureanu i-a invitat joi pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, să vină la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru" pe teme economice actuale, care nu va viza şi scrisoarea de intenţie. Scrisoarea de intenţie a fost convenită de FMI şi CE cu fostul premier Emil Boc, cu o zi înainte ca acesta să demisioneze din postul de prim-ministru, iar Ungureanu să preia conducerea Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: FMI, CE, UngureanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GINA
17 Feb 2012

BINE CA NU MAI ESTE IALOM ITEANU LA FINANTE CA NE F ACEAM DE RUSINE SI NOI S I PRIMARUL CARE L-A PROPU S.

Adauga un comentariu

Random image