2017-01-23 21:01


De'Longhi se mută în locul Nokia

 |  18:54
De'Longhi se mută în locul Nokia

Halele fostei fabrici de telefoane mobile Nokia de la Jucu ar putea fi folosite pentru alte industrii, producătorul italian de electrocasnice De'Longhi fiind interesat de acest loc. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că negocierile cu fabricantul italian sunt foarte avansate, scopul fiind atragerea unei companii în parcul industrial din Jucu.

Consiliul Judeţean Cluj negociază cu 5 operatori economici pentru ocuparea halelor de la Jucu, părăsite de Nokia, însă cu doi dintre ei negocierile sunt avansate, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, precizează money.ro. Alin Tişe nu a vrut să dea detalii despre firmele cu care Consiliul Judeţean negociază. În schimb, el a precizat că se aşteaptă la investiţii de până la 30 milioane de euro în urma contractului care este pe punctul de a se finaliza.

Potrivit unor surse din piaţă, investitorul care ar putea prelua halele Nokia de la Jucu este compania italiană de electrocasnice De'Longhi.

Grupul De'Longhi deţine fabrici în China, dar şi în Rusia şi Italia şi are venituri globale de peste 1,6 miliarde de euro şi 7.083 de angajaţi în 2010. Mai mult, italienii au vizitat la finele anului trecut parcul industrial Tetarom III, din Jucu, unde sunt halele fostei fabrici Nokia, potrivit lui Valentin Ilcaş, care a fost liderul sindicatului Nokia Metal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: De Longhi Jucu, fabrica De Longhi la JucuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SZOLOSI AUREL
04 Mar 2012

as dori sa stiu cand incep angajarile as fi interesat de un loc de munca
Random image