2018-07-16 11:52


DEMITERE: Şeful Loteriei a fost concediat

 |  16:15
DEMITERE: Şeful Loteriei a fost concediat

Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, l-a demis din funcţia de director general al Loteriei Române pe Dan Alexandru Ghiţă, transmite evz.ro. Acesta fusese numit în fruntea companiei anul trecut, la începutul lunii iulie.

“Pe la prânz, a avut loc o şedinţă fulger a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA - membrii au fost numiţi recent de ministrul Finanţelor – n.r.) în care mi s-a spus că ei au făcut o propunere de destituire a mea, pe care ministrul Daniel Chiţoiu a aprobat-o. Nu mi-au spus niciun motiv pe baza căruia a fost luată decizia”, a declarat Dan Ghiţă.

Potrivit surselor citate de EVZ, conducerea MFP îi reproşează lui Ghiţă că a manageriat defectuos Loteria în ultimele şapte luni. “Eu nu am avut ce manageria, pentru că activitatea mea a fost blocată total de membrii AGA şi CA. În toate şedinţele ce au avut loc până acum, le-am propus acestora numeroase proiecte de afaceri, care ar fi putut aduce companiei un profit însemnat. De exemplu, în 2011, Loteria a avut un profit de doar 20 de milioane de euro. Eu le-am propus afaceri ce ar fi putut aduce companiei, în doar un an, un profit de peste 200 de milioane de euro. Toate propunerile mele au fost refuzate, fără să mi se ofere nicio explicaţie”, susţine Ghiţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-01-26

TAGURI: loterie, demitere, finante, chitoiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova