2016-10-24 06:40

ECONOMIE


Depozit bancar pentru copii

 |  17:15
Depozit bancar pentru copii

CEC Bank a lansat un nou produs de economisire în lei şi în euro dedicat minorilor, depozitul fiind constituit de către părinţi, pe o perioadă de 12 luni, cu o dobândă fixă pe întreaga perioada de constituire a depozitului.

Banca ofera astfel o alternativă economisirii pe termen lung pentru copii, astfel încât prin acumulare, aceştia să dispună la majorat de o sumă de bani.  Pe toată perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare şi retrageri parţiale, prin transferul acestora din/în contul curent al titularului. Valoarea depozitului la constituire este de minimum 500 lei/200 euro, iar pentru depunerile ulterioare suma minimă este de 100 lei/50 euro. Dobânda anuală bonificată va fi egală cu dobânda standard de la depozitele la termen pe 12 luni cu dobândă fixă la care se adaugă 0,25 puncte procentuale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: CEC Bank, depozit, copiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

MEDIU. Groapa de gunoi poate fi închisă Funcţionarea depozitului Iridex este stabilită de Autorizaţia Integrată de Mediu nr.... 06 Oct 2016 | (0)
Piteşti. Incendiu puternic la un depozit de deşeuri aflat în apropierea combinatului Arpechim Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, la un depozit de deşeuri aflat la intrarea în... 04 Oct 2016 | (1)