2016-12-07 20:33

ECONOMIE


Depozitarul Central vrea acord cu ANAF

 |  14:53
Depozitarul Central vrea acord cu ANAF

Depozitarul Central (DC), societatea care realizează operaţiunile de compensare-decontare pentru tranzacţiile pe bursă, intenţionează să ajungă la un acord cu autorităţile fiscale pentru standardizarea procedurii de recuperare a taxelor plătite de investitorii străini, rezidenţi în state cu care România are acorduri de evitare a dublei impuneri, a declarat marţi, directorul general al DC, Adriana Tănăsoiu, citatăde Agerpres.

“În prezent, fiecare emitent are propria procedură privind documentaţia pe care o solicită. Măsura este menită să uşureze procesul de reducere a timpului necesar recuperării acestor taxe. Urmează să discutăm cu autorităţile fiscale despre procedura de recuperare a diferenţei de taxe pentru investitorii străini rezidenţi în ţări cu care România are tratate de evitare a dublei impuneri”, a afirmat Adriana Tănăsoiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Depozitarul Central, Adriana Tanasoiu, decontari, BVBComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dragnea strigă hoții! Șeful PSD, Liviu Dragnea, care s-a declarat îngrijorat că s-ar putea frauda alegerile, a primit... 22 Noi 2016 | (3)
Gabriela Firea: Pavilionul central al Romexpo, transformat într-o sală polivalentă Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că pavilionul central al... 23 Noi 2016 | (0)