2017-01-24 07:08


Dezvoltatorul complexului Green Lake din nordul Capitalei intră în insolvenţă

 |  18:08
Dezvoltatorul complexului Green Lake din nordul Capitalei intră în insolvenţă

Proiectul rezidenţial Green Lake - a cărui primă fază, totalizând circa 160de apartamente şi vile este finalizată - ar putea intra în insolvenţă,dezvoltatorul complexului, Greenlake Development depunând săptămâna trecută ocerere în acest sens la Tribunalul Bucureşti.

Cererea de intrare în insolvenţă a fost depusă pe 27 mai,iar termenul de judecată a fost stabilit pe 1 iunie, potrivit datelor publicatepe site-ul Tribunalului Bucureşti.

Green Lake este un proiect rezidenţial de 110.000 de metripătraţi situat în nordul Bucureştiului, construit pe un teren de 107.000 demetri pătraţi pe malul lacului Griviţa de compania de dezvoltare imobiliarăQuality Living Developers (QLD), aparţinând unui grup de oameni de afaceri dinGrecia, prin intermediul Greenlake Development. QLD a anunţat opt proiecteimobiliare în România.

Reprezentanţii Greenlake Development nu au dorit săcomenteze informaţiile referitoare la intrarea în insolvenţă, potrivit Mediafax.

Complexul ar urma să cuprindă la finalizare peste 540 deapartamente şi vile, investiţia fiind estimată la circa 100 milioane de euro,potrivit declaraţiilor anterioare ale reprezentanţilor dezvoltatorului. Planurileacestuia vizau construcţia în două faze a proiectului, prima etapă a fostfinalizată şi cuprinde 118 apartamente şi 39 de vile, iar potrivitreprezentanţilor firmei a fost vândută în proporţie de 60%. Dezvoltarea fazei adoua a proiectului a fost oprită.

Compania Greenlake Development este deţinută deQuality Living Developers, înregistrată în România, în proporţie de 70% şi deEdetrio Holdings cu sediul în Cipru. La sfârşitul lui 2009, datoriile firmeidepăşeau 155 milioane de lei (peste 36 milioane de euro).

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image