2017-01-21 00:12

ECONOMIE


DHL România a cerut insolvenţa Blue Air

 |  19:32
DHL România a cerut insolvenţa Blue Air

Furnizorul de servicii de curierat DHL InternaţionalRomânia a cerut la Tribunalul Bucureşti insolvenţa operatorului aerian low-costBlue Air, pentru recuperarea unor datorii, procesul urmând să aibă primul termende judecată în octombrie. Dosarul a fost înregistrat la 17iunie.

Reprezentanţiicelor două companii nu au dorit să comenteze sau să furnizeze informaţiisuplimentare, informează Mediafax.

TribunalulBucureşti a admis în toamna anului trecut intrarea în insolvenţă a Blue Air,deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, în urma unor cereri mai vechi înaintatede către Carpatair şi Service Excellence Solutions, dar compania a anunţatulterior că hotărârea instanţei a fost suspendată de către Curtea de Apel.Decizia Tribunalului Bucureşti a fost contestată de Blue Air pe motiv căoperatorul nu are datorii către cele două firme.

De atuncişi până în prezent şi alte companii au depus la tribunal cereri de intrare îninsolvenţă a Blue Air, pe motivul neplăţii unor datorii, cum ar fi lanţulhotelier Continental.

Compania germană DHL, deţinută de Deutsche PostDHL, are în România peste 450 de angajaţi, o reţea proprie de 25 de centre deexpedieri şi centre operaţionale în 23 de oraşe şi o flotă de peste 250 deautovehicule.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image