2019-01-22 19:39


Din cauza protestelor, Poșta Română pierde un contract important

 |  21:10
Din cauza protestelor, Poșta Română pierde un contract important

Greva spontana declansata de angajatii de la Posta Romana a dus la blocarea activitatii in sute de oficii postale din tara. Consecintele ar putea fi mult mai grave pentru companie. Mai multi parteneri ar putea sa-si intrerupa colaborarea cu Posta.

Intr-o scrisoare obtinuta de HotNews.ro, Rares Stanciu, Director Executiv Operational in Posta Romana, subliniaza pe langa un minus de incasari zilnice de circa 4,5 milioane lei, riscul pierderii unor contracte cu Ministerul de Justitie, ANAF, RAPPS, Directia Pasapoarte, Avon si Bakker si incetarea contractului cu eMAG. Contactat de HotNews.ro, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei, a precizat ca exista riscul ca acest parteneriat sa inceteze, dar ca momentan a fost suspendat temporar pe perioada protestelor.Contactat de HotNews.ro, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a precizat ca exista riscul incetarii parteneriatului cu eMag, dar ca momentan acordul a fost suspendat temporar.

"Este de comun acord cu eMAG sa nu preluam colete azi si maine, sa suspende temporar, pe perioada protestului spontan, opțiunea de transmitere pe site-ul eMAG prin canalul de distribuție Posta. Este o măsura de bun simt, sa protejam clienții noștrii comuni. Parteneriatul nu a incetat", a declarat vineri seara pentru HotNews.ro Alexandru Petrescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-28

TAGURI: posta romana, protest, companie, emag
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...