2017-01-17 02:47

ECONOMIE


Din 2012, titlurile Facebook ar putea fi listate la BVB

 |  16:39
Din 2012, titlurile Facebook ar putea fi listate la BVB

Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Stere Farmache, a declarat pentru ProTV că, începând din 2012, titlurile Facebook ar putea fi tranzacţionate şi pe BVB, după ce compania se va lista în SUA, iar suma minimă investită în aceste titluri s-ar putea situa între 50 şi 100 de dolari.

Farmache anunţase încă de vineri că se intenţionează aducerea unor titluri de pe piaţa americanăpe bursa de la Bucureşti, printre care şi titlurile Facebook. “Cei care vor vrea să cumpere titluri la Facebook nu vor trebui să facă nimic deosebit faţă de investiţia pe bursă pentru oricare dintre acţiuni. Trebuie doar să meargă la una dintre societăţile de investiţii financiare care sunt membre ale BVB, la brokeri. N-aş putea să spun suma minimă, pentru că depinde de blocul minim de tranzacţionare care va fi, dar, dupa ştiinţa mea, titlurile americane se tranzacţionează undeva între 50 şi 100 de dolari, care mi se pare o sumă rezonabilă”, a spus Farmache.

Potrivit acestuia, "titlurile americane, aduse de pe alt continent, care traversează o altă fază a crizei sau care chiar a ieşit din criză, ar putea fi bine primite de investitori. Ne-am gândit la Facebook, care este o companie cu mulţi clienţi şi mulţi fani în România şi care ar putea să devină şi investitori la această companie". Farmache a mai precizat că pe bursa de la Bucureşti ar putea fi aduşi şi alţi giganţi din domeniul IT, cum ar fi Google sau Apple.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Stere Farmache, BVB, Facebook, titluri, listare, preţ acţiuni, brokeriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image