2018-12-14 21:59


Directorii Finanţelor Publice Timişoara şi Iaşi, DEMIŞI de preşedintele ANAF

 |  10:42
Directorii Finanţelor Publice Timişoara şi Iaşi, DEMIŞI de preşedintele ANAF

Preşedintele ANAF i-a eliberat din funcţie pe directorii generali de la direcţile generale regionale ale Finanţelor Publice Timişoara şi Iaşi, Ioan Dragomir şi Marian Bosianu. Demiterea a venit în urma deciziei celor doi de a nu solicita aparatului central al ANAF desemnarea unui membru din cadrul Direcţiei de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare.

"Există persoane care cred că sprijinul politic sau manipularea sindicatelor sunt lucruri mai importante decât procesul de reformă a ANAF. Măsura dispusă astăzi reprezintă un mesaj foarte clar că nu este deloc aşa", a precizat preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, într-un comunicat de presă.

Şeful ANAF a extins regula potrivit căreia un inspector al Direcţiei de Integritate să fie prezent în cadrul comisiilor de examinare. Gelu Diaconu a trimis, la începtul lunii, o circulară prin care s-au dispus măsuri cu privire la concursurile de promovare în grad profesional.

"Din acest motiv, având în vedere că scopul final al acestei măsuri îl reprezintă eliminarea examenelor aranjate şi permiterea accesului la promovări doar pe baza competenţelor profesionale, directorilor generali din teritoriu li s-a solicitat să asigure îndeplinirea formalităţilor procedurale", se mai arată în comunicatul ANAF. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: director, finante, publice, timisoara, iasi, demite, presedinte, anaf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...