2018-12-12 20:55


Discount de 5% la achitarea pachetelor turistice cu carduri MasterCard şi Maestro

 |  17:41
Discount de 5% la achitarea pachetelor turistice cu carduri MasterCard şi Maestro

Cu ocazia apropierii sezonului estival,MasterCard şi GECAD ePayment lansează o nouă campanie de încurajare a plăţiloronline cu carduri MasterCard şi Maestro, dedicată industriei turistice. Astfel,cumpărătorii care vor plăti online, cu aceste carduri, pentru pacheteleturistice achiziţionate în perioada 15 aprilie 2011 - 15 mai 2011, în agenţiilepartenere care utilizează soluţia ePayment vor primi pe loc o reducere de 5%din suma totală de plată.

“Această nouă campanie se înscrie înstrategia comună GECAD ePayment şi MasterCard de dezvoltare a comerţuluielectronic cu plata online începută în luna decembrie a anului trecut, cucampania «Plăteşte online cu un card Maestro sau MasterCard şi ai 10% reducere».Obiectivele acestui parteneriat sunt de a sprijini în continuare dezvoltareamagazinelor online, pe de o parte şi, pe de altă parte, de a încurajacumpărătorii să profite de avantajele plăţii online.

Am ales turismul gândindu-ne la clienţii carefolosesc platforma ePayment şi având în vedere faptul că în această perioadă seselectează majoritatea pachetelor de vacanţă de vară”, explică DanielNicolescu, CEO GECAD ePayment.

Cu o creştere medie anuală a volumelortranzacţionate online de 80% în perioada 2008-2010, industria turismului esteunul dintre cele mai dinamice segmente din comerţul electronic românesc.Campania “Plăteşte online cu un card MasterCard sau Maestro şi ai 5% reducere”îşi propune să atragă atenţia asupra avantajelor pe care comerţul electronic leaduce agenţiilor turistice, dar şi să impulsioneze şi mai mult vânzărileîntr-un moment prielnic achiziţiilor de călătorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...