2016-12-03 15:52

ECONOMIE


Dobânzile la depozite, ajustate

 |  17:27
Dobânzile la depozite, ajustate

Volksbank România a decis reducerea dobânzilor la depozitele în lei cu scadenţe scurte, însă a păstrat neschimbate câştigurile oferite pentru plasamentele pe termene mai lungi. În cazul depozitelor în euro, au fost majorate dobânzile pentru maturităţile mai mari de şase luni, inclusiv. Astfel, în cazul depozitelor în euro, dobânzile oferite la maturităţi peste 6 luni au fost majorate cu 0,25%, până la 4,25%, demonstrând angajamentul băncii pentru reducerea dezechilibrului dintre credite şi depozite, potrivit money.ro. În ceea ce priveşte dobânzile la depozitele în lei, banca a decis să le micşoreze cu 0,25 puncte procentuale, pentru scadenţele de o lună şi trei luni,  transferând către client doar o parte din evoluţia nefavorabilă de pe piaţa interbancară. În cazul depozitelor în lei cu maturităţi peste 6 luni, Volksbank nu a modificat dobânzile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Volksbank, dobanzi, credite, lei, depozite, euroComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Câți bani au de luat profesorii din perioada 2008-2011 Cadrele didactice sucevene au de primit dobânzi de 33,3 milioane de lei, stabilite prin... 18 Noi 2016 | (0)
Cioloş: Legea privind conversia creditelor în franci elvețieni nu trebuie să rezolve problema speculatorilor Premierul Dacian Cioloş a pecizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că legea privind... 24 Noi 2016 | (1)