2016-10-22 01:18

ECONOMIE


Dobânzile la depozite şi credite, modificate

 |  19:14
Dobânzile la depozite şi credite, modificate

Banca Comercială Română (BCR) a majorat, din 4 ianuarie, dobânzile la depozitele în lei, euro şi dolari, măsura fiind aplicată atât depozitelor nou constituite, cât şi celor reînnoite automat, a anunţat instituţia.

”BCR anunţă ajustarea dobânzilor la depozite şi la credite în linie cu priorităţile de afaceri pentru 2012. Astfel, dobânzile pentru depozitele la termen constituite de către clienţii BCR ajung până la 7% pe an pentru lei, până la 4,1% pe an pentru euro şi până la 2,95% pe an pentru dolari. Având în vedere evoluţiile de pe piaţă şi noile regulamente prudenţiale, BCR scade costul la creditele garantate în lei pentru a facilita clienţilor accesarea creditelor şi pentru a le oferi acestora un control cât mai bun asupra costurilor. De asemenea, BCR elimină comisioanele lunare de administrare şi introduce o nouă categorie de dobândă fixă pe 2 ani pentru toate creditele garantate“, arată un comunicat al băncii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: BCR, credite, depozite, dobandaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ideea înființării unei Bănci de Dezvoltare a României, relansată în Parlament În condițiile în care accesul la credite a devenit tot mai dificil în România în ultima... 05 Oct 2016 | (2)
Cum pot lua cehii credite ieftine pentru case şi noi nu În vreme ce 68% dintre români visează ca în următorii cinci ani să locuiască în condiţii... 03 Oct 2016 | (0)