2018-12-14 22:20


Dosarul privind dispariția contractului Bechtel, clasat

 |  12:30
Dosarul privind dispariția contractului Bechtel, clasat

Dosarul în care au fost efectuate cercetări în legătură cu dispariția exemplarului original al contractului cu Bechtel a fost clasat, potrivit unei decizii a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

DNA a deschis iniţial dosarul, după care și-a declinat competența în favoarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 5.

Procurorii au decis clasarea dosarul, în condiţiile în care pentru o parte din infracțiuni a intervenit prescripția răspunderii penale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: dosar, disparitie, contract, bechtel, clasat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Oct 2016

”Există două dosare penale aflate în curs de instrumentare, având ca obiect contractul de realizare a autostrăzii Brașov-Cluj-Borș: un dosar care are ca obiect negocierea, aprobarea şi semnarea contractului de proiectare, construire şi finanţare a autostrăzii Brașov-Cluj-Borș în cursul anului 2003. Se efectuează cercetări penale pentru suspiciunea săvârşirii unor infracţiuni de abuz în serviciu sub formă calificată. Un alt dosar care are ca obiect modificările succesive la contractul iniţial, adoptate în perioada 2003-2013. Se efectuează cercetări penale pentru suspiciunea săvârşirii unor infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul”, spun oficialii DNA >>>CONCLUZIE......AU CLASAT UN DOSAR....DAR MAI SUNT DOUA IN LUCRU...CE SA VEZI....SURPRIZA
Random imageUltimele stiri


loading...