2017-01-22 12:14

ECONOMIE


Două oferte validate pentru serviciile de recrutare a managerilor privaţi

 |  14:11
Două oferte validate  pentru serviciile de recrutare a managerilor privaţi

Ofertele depuse de companiile Egon Zehnder şi Spencer Stuart au fost validate de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri pentru selectarea directorilor generali din cadrul companiilor Hidroelectrica SA, Oltchim SA, Electrica Furnizare şi Compania Naţională Romarm SA, potrivit unui comunicat al MECMA.

Din trei oferte depuse pentru serviciile de recrutare de personal de conducere (Executive Search), comisia de evaluare întrunită la ora 11.00 a validat două, cea de-a treia fiind declarată întârziată deoarece a fost depusă după termenul-limită stabilit în documentaţia de atribuire. Cele două firme de recrutare acceptate se regăsesc în top 10 la nivel internaţional în domeniul recrutării de personal, potrivit MECMA.

În următoarea perioadă, comisia de evaluare va analiza ofertele tehnice şi financiare ale firmelor de recrutare validate.

Rolul firmelor de recrutare selectate este de a realiza lista scurtă cu propuneri de candidaţi pentru fiecare dintre cele patru companii din subordinea MECMA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: recrutare manageri privati, oferte validate manageri privatiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image