2019-05-22 02:48


DRAGNEA anunţă un proiect privind DUBLUL STANDARD. PEDEPSE usturătoare pentru cei care aduc în România produse de slabă calitate

 |  13:37
DRAGNEA anunţă un proiect privind DUBLUL STANDARD. PEDEPSE usturătoare pentru cei care aduc în România produse de slabă calitate

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că săptămâna viitoare va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, “vor plăti ca să-i usture”.

Liviu Dragnea a declarat duminică, într-o emisiune la TVR1, că pot fi aduse produse în ţara noastră în continuare, dar acestea trebuie să fie la aceeaşi calitate ca şi în străinătate.

“Venim aici şi discutăm despre dublul standard şi vreau să vorbesc foarte mult despre asta pentru că e o idee la care eu nu renunţ. Săptămâna viitoare voi depune în Parlament o lege care va revoluţiona acest sistem şi anume legea dublului standard. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor vor plăti ca să-i usture.   Asta trebuie să înţeleagă toată lume,a pentru că nu e în regulă. Vor să vină cu produse în România, perfect, dar să vină cu produse de calitate superioară aşa cum e şi la ei în ţară”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de News.ro.  

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-12

TAGURI: dragnea, dublul standard, produse de slaba calitate, romania, pedepse
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUBLU STANDARD
12 Mai 2019

Bai gunoiule jegos din judetul fara librarii , iata '' dublu standard ''. In Romania cand ai venit la guvernare in flatia era 0 ( zero) - astazi 4,7% . Roborul l-ai dus la 3,7%. Toate taxele locale marite fata de 2016 cu peste 35%. Utilitatile marite. Pretul la combustibil marite accizele . Pensiile NEINDEXATE cu rata inflatiei de catre mafia psd. 37000 de PFAuri Inchise din cauza OUG114 . NICI UN METRU DE AUTOSTRADA. SCOLI FARA MANUALE . SPITALE INSALUBRE UNDE INTRI CU O BOALA SI PLECI CU TREI CONDUSE DE MANAGERI CU CARNET SPURCAT DE PSD. JUSTITIA , ECONOMIA , EDUCATIA TRANSPORTURILE DISTRUSE DE MINISTRI INCOMPETENTI. AI SCHIMBAT TREI PREMIERI SI PESTE 80 MINISTRI , UN MAI ANALFABET CA ALTUL. AI FURAT BANII DE HRANA A ORFANILOR...... AI MINTIT ( dublu standard ) ca romanii o vor duce mai bine in schimb DATORIA ROMANIEI A CRESCUT PRIN IMPRUMUTURI NEFONDATE LA 136 MILIARDE EURO. DEFICITUL COMERCIAL PE PRIMELE TREI LUNI A AJUNS LA 3,7 MILIARDE EURO. S-A DUBLAT CHIAR SI TAXELE PENTRU INMORMINTARI NENOROCITULE....!!!!!!! TU '' BORFASUL NATIONAL '' draknea un psihopat mincinos trebuie sa fii dus la BALACEANCA pentru '' DUBLU STANDARD '' APLICAT ROMANILOR. MULTA MUIE LICHEA BOLSEVICA.
ANONIM
13 Mai 2019

IAR FAMILIONUL LUI ARE NU STIU CITE MAGAZINE CARNE MACELARIE IN TOT JUDETUL , PLUS OLTENIA . IN TOT ALEXANDRIA OAMENI SI VECINI , VORBESC USOR SI INCET DE EL LE ESTE FRICA SA VORBEASCA . TEROARE INTRE E.
ANONIM
13 Mai 2019

ADICA CEI CARE PUNEAU APA IN BERE CIND AVEA CRISME SATESTI . SA FIE TRASI IN TEAPA IN PIATA MARE
Random imageUltimele stiri


STARBAG