2018-12-19 10:00


Drept la replică. Aeroportul Internaţional Timişoara face precizări

 |  18:18
Drept la replică. Aeroportul Internaţional Timişoara face precizări

Aeroportul Internaţional Timişoara a trimis ziarului PUTEREA un drept la replică referitor la articolul cu titlul "Pagubă. Idolu nu e idolul instanţelor”, apărut în data de 10.11.2015. Conducerea aeroportului consideră că articolul nu reflectă realitatea şi îşi prezintă astfel propria versiune a faptelor:

“Astfel, va informăm că Aeroportul International Timişoara a câştigat procesul cu Curtea de Conturi a României (inclusiv recursul judecat la Alba lulia) şi a anulat astfel una dintre măsurile dispuse de reprezentanţii Curţii de Conturi. Curtea de Conturi a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată. Contractul semnat în 2008 cu compania Wizzair a fost considerat inclusiv de către instanţă, unul avantajos pentru ambele parţi şi produce în continuare venituri (chiar după încheierea acestuia) pentru aeroport. Compania aeriană parteneră Tarom nu a avut de suferit din cauza acestui contract. Compania Tarom operează la Timişoara exclusiv curse interne (spre şi dinspre Bucureşti), în timp ce compania Wizzair operează exclusiv curse externe, neexistând în nici un moment concurenţă, la Timişoara, între cele două companii. Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Timişoara S.A. este o societate pe profit, nicidecum în pragul falimentului cum se menţionează în articol, aflată pe un trend pozitiv la toţi indicatorii fizici şi economici.

Regretam că ziarul Puterea a publicat un astfel de articol care pur şi simplu a inversat faptele în defavoarea aeroportului, fără a se solicita un punct de vedere autorizat al administraţiei aeroportului sau a acţionarului majoritar, Ministerul Transporturilor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: drept la replica, aeroportul international timisoara, precizari, puterea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...