2019-01-18 07:38


După BREXIT, România trebuie să facă faţă şi GLEXIT-ului

 |  12:23
După BREXIT, România trebuie să facă faţă şi GLEXIT-ului

Ţara noastră trebuie să facă faţă nu doar Brexit-ului, ci şi Glexit-ului, tendinţa de ieşire din globalizare, tendinţă ce poartă denumirea de Glexit, în contextul în care, peste un an şi jumătate, România va deţine preşedinţia Uniunii Europene (UE), a declarat viceguvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Liviu Voinea.

”Brexitul schimbă multe lucruri, dar noi avem de înfruntat mai mult decât Brexit-ul. Noi trebuie să facem faţă unui Glexit, o ieşire din globalizare aşa cum o ştim sau cel puţin din nemulţumirile create de ea. Europa se redefineşte. Nu trebuie să o facă în competiţie cu alte naţiuni, nu trebuie să se izoleze şi nu trebuie să discrimineze în rândul membrilor săi”, a declarat Voinea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-09

TAGURI: brexit, glexit, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
10 Iun 2017

Bună ziua, Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro la o rată a dobânzii extrem de ridicată de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru acum și vom fi bucuroși să vă facem problemele financiare și lucrurile din trecut. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
Random imageUltimele stiri

loading...