2019-01-19 00:09


E OFICIAL: Leonardo Badea, noul șef al Autorităţii de Supraveghere Financiară

 |  13:52
E OFICIAL: Leonardo Badea, noul șef al Autorităţii de Supraveghere Financiară

Plenul Parlamentului l-a validat, la 28 iunie 2017, cu 321 de voturi pentru și 38 împotrivă, pe deputatul PSD, Leonardo Badea, în funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Leonardo Badea s-a născut la 23 februarie 1975, la Târgoviște, în județul Dâmbovița.

A absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, în 1997. Din 2005, deține titlul de doctor în contabilitate, obținut la ASE București.

În 2007, a absolvit Colegiul Național de Apărare și Colegiul Național de Afaceri Interne, în 2009 — Colegiul Național de Informații, iar în 2011, a absolvit Institutul Diplomatic Român și, în același an, un Curs intensiv destinat Înalților Funcționari Publici, la Colegiul Național de Apărare, potrivit CV-ului postat pe site-ul www.senat.ro.

A fost președinte al TSD Dâmbovița (2002-2010), apoi secretar executiv al PSD Dâmbovița (din 2010).

A fost membru al Consiliului Facultății de Științe Economice, Universitatea Valahia (1998-2002), consilier județean Dâmbovița (2000-2004), secretar științific al Consiliului Facultății de Științe Economice, Universitatea Valahia (2002-2007), președintele comisiei economice a Consiliului Județean Dâmbovița (2004-2008), decan al Facultății de Științe Economice, Universitatea Valahia (2007-2011), consilier județean Dâmbovița (2008-2012), prorector al Universității Valahia (14 mai — 29 iunie 2011) și vicepreședinte al Consiliului Județean (iun.-dec. 2012).

În urma alegerilor parlamentare din anul 2012, a fost ales senator în circumscripția electorală nr. 16 Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 1. În legislatura 2012-2016, a fost secretar al Comisiei pentru privatizare și administrarea activelor statului (până în febr. 2013) și secretar al Comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital (din febr. 2013). De asemenea, a fost președinte al Comisiei comune speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru examinarea rapoartelor de audit financiar ale Curții de Conturi și pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi, potrivit site-ului www.cdep.ro, citat de Agerpres.

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, a obținut un mandat de deputat, fiind ales în circumscripția electorală nr. 16 Dâmbovița. În această legislatură, a fost vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci (până în ian. 2017), iar din ianuarie 2017, este președinte al acestei comisii.

Este membru în asociații profesionale și științifice internaționale: European International Business Academy (EIBA) și Centre D'Etudes sur le Developpement International et les Mouvements Economiques et Sociaux (CEDIMES). De asemenea, este președinte fondator al Lions Club Chindia Târgoviște.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-28

TAGURI: Leonardo Badea, sef, autoritatea de Supraveghere Financiară
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
28 Iun 2017

Buna, eu sunt Theresa Williams Dupa ce am avut relatii cu Anderson de ani de zile, sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor adevărat și puternic, care ma ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) vrăji pierdute 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă Prin intermediul drogunduspellcaster@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...