2019-03-26 00:24


Elcen vrea din nou creșterea prețurilor pentru apa din calorifere

 |  18:25
Elcen vrea din nou creșterea prețurilor pentru apa din calorifere

RADET Bucureşti anunţă, luni, că SC Electrocentrale Bucureşti SA a cerut în data de 14 ianuarie creşterea cu 19% a preţului apei de adaos în termoficare, respectiv de la 5,02 lei/m³ la 5,99 lei/m³.

„Solicitarea majorării cu 19% a fost făcută după ce, iniţial, la sfârşitul lunii decembrie 2015, SC Electrocentrale Bucureşti SA a cerut creşterea cu 27% a preţului apei de adaos în termoficare, respectiv de la 5,02 lei/m³ la 6,38 lei/m³. Conform adresei transmise de ELCEN în data de 29.12.2015 către RADET, se arăta că fundamentarea creşterii preţului pentru apa de adaos cu 27% are la bază mai mulţi factori, printre care şi creşterea fondului de salarii destinat personalului acestei societăţi, fond de salarii care este deja prevăzut în calculul tarifului la Gcal. În fundamentarea creşterii preţului, un procent de 4,06 îl reprezenta valoarea destinată cheltuielilor cu personalul angajat ELCEN, majorarea fiind justificată prin faptul că în anul 2009 fondul de salarii nu cuprindea „adaosurile de sărbători” destinate salariaţilor ELCEN.

În urma corespondenţei purtate pe această temă cu SC Electrocentrale Bucureşti SA, prin care instituţia noastră şi-a exprimat obiecţiunile cu privire la creşterea preţului pentru apa de adaos, societatea a revenit cu o nouă solicitare de majorare a preţului apei de adaos cu 19%.„ transmite printr-un comunicat Radet.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: radet, elcen, apa de termoficare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIUS
18 Ian 2016

Cand aveti de cand dle primar al capitalei si mai ales parchetul sa distrugeti mafia elcen ,radet,ratb?nu va este rusine sa tineti in functii pe mii de euro niste incompetenti si grupuri mafiote?cine sunt acesti pseudomanageri si ce ii tineti in functii?de ce nu faceti centrale de cartier,schimbati tuburile,modernizati sistemul?ce faceti ce atitea bani ii risipiti in buzunarele unor nenorociti?
CARICIU
10 Feb 2016

Cer mariri a pretului deoarece porcii de directori sun spurcati la lefuri mari pentru ei. Intrati pe elcen.ro la declaratii de avere si veti vedea acolo lefuri la stat.
DRACU
11 Feb 2016

Am vazut ba fretie, un director la elcen sa ia 15000 lei pa luna. jos cu mafia la cociolos si a lui hanis, ei tin salariul minim la 800 de lei si la altii le da de nu ma stie de ei, vorbesc de salaru la stat mai ales la derectori care caca bani la partide.Au murit oameni si in revoloutie si in colective si in meneriade pentru ca unii sa traeasca bine, jos cu mafia!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...