2017-01-24 23:22


Electrica alocă peste 2,7 milioane lei pentru servicii de auditare financiară

 |  14:40
Electrica alocă peste 2,7 milioane lei pentru servicii de auditare financiară

Electrica alocă 2,76 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de audit financiar pentru o perioada de trei ani, respectiv 2011- 2013, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit pe 30 ianuarie 2012.

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 50.000 lei şi o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea fără TVA a contractului, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, citat de Newsin. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 33  luni de la data atribuirii, iar finanţarea se va face din surse proprii. Ofertanţii trebuie să dovedească că au încheiat un contract de servicii de audit financiar în valoare de cel puţin 2,5 milioane lei în ultimii trei ani. Totodată, trebuie să declare pe propria răspundere că nu mai prestează alte servicii care pot duce la situaţii de conflict de interese.

De asemenea, echipa propusă trebuie să acopere din punct de vedere numeric aria teritorială, având în vedere că auditul se va desfăşura atât la sediul societăţii-mamă, precum şi la sediile filialelor acesteia. Acţionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. Compania are o cotă de 25% pe sectorul de furnizare electricitate. Electrica SA are în prezent şapte filialele, cele de distribuţie şi de furnizare din Transilvania şi Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum şi filiala Electrica Serv, deservind în total aproximativ 3,5 milioane clienţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: electrica, auditareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image