2019-02-21 06:07


E.ON Distribuție România devine Delgaz Grid. Vezi ce se ascunde în spatele schimbării numelui

 |  16:38
E.ON Distribuție România devine Delgaz Grid. Vezi ce se ascunde în spatele schimbării numelui

Distribuitorul de gaze și energie electrică E.ON Distribuție România are, de la 1 ianuarie 2017, o nouă denumire, Delgaz Grid, potrivit unui comunicat al companiei.

"Schimbarea denumirii a avut în vedere respectarea cerințelor legislației interne și a celei comunitare care impune companiilor integrate din sectorul energiei să aplice o separare clară, inclusiv la nivel de identitate vizuală, între operațiunile de furnizare și cele de distribuție, astfel încât să fie evitată orice confuzie între aceste activități din perspectiva consumatorului", se arată în comunicat.

Delgaz Grid operează o rețea de gaze naturale în lungime de peste 21.600 km, respectiv o rețea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc în total circa 3,1 milioane de clienți și acoperă județele din partea de nord a României (Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț, Bacău).

"Compania are ca prioritate principală în acest an îmbunătățirea siguranței și a calității serviciilor prestate, continuând investițiile în modernizarea și reabilitarea rețelelor de gaze naturale și electricitate, după ce, în 2016, a derulat un program de investiții de circa 400 de milioane de lei. Investițiile totale realizate de E.ON în România de la venirea sa pe piață, în 2005, depășesc 1,4 miliarde de euro", mai spun reprezentanții companiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
03 Ian 2017

CIND SA PLATEASCA IMPOZITELE , FAC ALTA HOTIE CU ACCEPTUL AUTORITATILOR . STAT MAI PROST NU ESTE NICAIERI
GHEORGHE EIONESCU ZIS IMPRIMAN
03 Ian 2017

1,4 miliarde investitii !? In ce insistemul National de securitate s-au in cel extern ca in electricitate a investit statul roman înainte de a pica pleasca pe e on sau enel sau cum dracu le mai zice . Pentru imprimantele cu care au venit in Romania sa tipareasca facturile pt romanasi , 1,4 miliarde € mi se pare cam mult. La curtea de albitraj vad ca tot ei castiga , va trebui sa le pună impozite speciale pe neinvestitii . Să-l. vedem pe Grindeanu ca pare om rezonabil si patriot . Sper sa nu-l copie pe Năstase hotul cel mare al tarii .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...