2018-12-15 18:11


Eugen Teodorovici: Firmele pentru construcţia de drumuri zboară din contract dacă nu respectă termenele

 |  08:45
Eugen Teodorovici: Firmele pentru construcţia de drumuri zboară din contract dacă nu respectă termenele

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că va analiza împreună cu ministrul Transporturilor, Iulian Matache, toate contractele încheiate de CNADNR cu firme pentru construcţia de drumuri. Teodorovici a ţinut să precizeze că dacă acestea nu respectă termenele convenite "zboară efectiv" din contract, „fără niciun fel de problemă”.

"Am avut discuţii cu domnul ministru Matache şi o să avem şi în următoarele zile, contract cu contract, vreau să ştiu exact care sunt problemele. Cunosc acest mecanism foarte bine şi vreau să văd că fiecare companie, indiferent de numele pe care-l poartă, dacă nu lucrează conform calendarului, zboară efectiv, pe româneşte, de pe contract, fără niciun fel de problemă. Vreau să văd că această companie naţională de drumuri (CNADNR-n.r.) care este cea mai mare beneficiară de bani publici din România şi bani europeni şi din bugetul de stat îşi face treaba, adică stă în fiecare zi pe şantier şi vede exact cum se lucrează. Nu se lucrează, aplică penalităţi, nu se revine la actul de lucru, efectiv se anulează contractul", a precizat Eugen Teodorovici.

În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, ministrul Finanţelor a spus că a luat banii necheltuiţi de la Transporturi pentru a-i da zonelor care aveau nevoie de fonduri bugetare.

"Mulţi au reproşat că la Transporturi, la rectificare, am tăiat din bani. Şi am spus: <>", a menţionat ministrul Eugen Teodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21

TAGURI: eugen teodorovici, firma, construieste, drum, zboara, contract, termen
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...