2019-01-21 04:26


Eugen Teodorovici îi dă ULTIMATUM șefului ANAF, Ionuț Mișa

 |  19:06
Eugen Teodorovici îi dă ULTIMATUM șefului ANAF, Ionuț Mișa

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici i-a dat ultimatum lui Mișa și i-a cerut ca luni, la ora 09.00, să găsească pe birou un ordin al șefului ANAF prin care se simplifică procedura de recuperare a taxei auto.

„Am văzut acolo la colegii mei, din păcate, uite aşa un dosar ca ăsta sau puţin mai gros ca ăsta pentru această rambursare de taxa auto. Şi am zis aşa: măi, oameni buni, dacă eu am dat un ordin şi am spus modelul de cerere e în formatul respectiv, în care omul trece numele, CNP, maşina seria şi punct. Îi rog frumos pe colegii de la Fisc, pe Mişa, să mă urmărească pentru că luni dimineaţă, la ora 09, vreau să văd pe masa mea ordinul care schimbă lucrurile cum spun eu acum. Am dat mesajul foarte clar, domnul preşedinte Mişa are weekendul la dispoziţie. Şi eu calculez aşa - are ziua cât are ore de lucru, noi punem şi noaptea.”, a declarat Eugen Teodorovici, informează Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-08

TAGURI: anaf, ionut misa, eugen teodorovici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Iul 2018

Opinați că ar fi firesc ca taxa de mediu să fie inclusă în prețul carburantului și al altor combustibili, soluții sau substanțe, considerate poluante ?
ANONIM
09 Iul 2018

Considerați că activitatea Ministerului de Finanțe ar putea fi redusă și eficientizată prin comisionarea tranzacțiilor bancare, așa cum procedează băncile și renunțarea la schimburile monetare cu numerar și la impozitare ?
ORLANDO
11 Iul 2018

Discotecarul orlando cand isi plateste datoriile catre statul roman ?
Random imageUltimele stiri

loading...