2019-05-21 20:42


Eugen Teodorovici îl AMENINȚĂ pe Șeful ANAF: ”Vor fi MĂSURI. Are un plan de realizat”

 |  16:03
Eugen Teodorovici îl AMENINȚĂ pe Șeful ANAF: ”Vor fi MĂSURI. Are un plan de realizat”

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a reacționat vehement la vestea că ANAF continuă să verifice nunțile. Ministrul a anunțat o întâlnire cu conducerea Fiscului și amenință cu măsuri, chiar si cu demitere, dacă nu se schimbă lucrurile.

”Pot sa va spun vizavi de activitatea ANAF privind verificarea unor nunti de acum ani de zile, vad ca lucrurile continua si sapt viit o sa am o discutie pentru ca ei trebuie sa fie prepcupati de marii evazionisti din economie, sunt multe alte activitati ca frauda pe TV,A evaziune in marile sectoare ale economiei, astea tre sa le urmareasca si in secundar daca mai au timp sa faca si asta.

Discutiile se poarta clar, au fost si saptamana trecuta discutii pe intarzieri ale ANAF si partea de vama, dar saptamana viitoare se va lasa si cu astfel de masuri pentru ca ANAF are plan de realizat, am auzit ca sustin eu astfel de actiuni, nu, min de finante nu se implica dar poate avea discutii si daca managementul nu este corect si legal pentru ca consuma resurse pt activitati marunte care creeaza nemultumiri in randul populatiei.

Mișa va fi schimbat?

Nu anticipez, dar va fi o discutie clara si daca nu se schimba clar, imediat, a doua zi masurile pot fi de orice fel”, a declarat Teodorovici la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-05

TAGURI: eugen teodorovici, misa, anaf, fisc, nunti, demitere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA ANAF
04 Noi 2018

nu se ating de mafia legume fructe energie gaz petrol vama .misa a distrus tara prin supraaciza la benzina a distrus stabilitatea preturilor.bani la buget dle teodorovici poate veni de la cons concurentei daca si-ar face treaba si ar amenda firmele din energie gaz petrol.au carteluri pe fata preturi aberante la benzina gaz energie.cele mai mari profituri in romania le fac.de ce ?ilasati sa fure pe romani .
CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG