2018-12-15 07:22


Eugen Teodorovici: Salariul unui ministru este ruşinos. Este nevoie de reaşezarea salariilor în administraţie

 |  11:47
Eugen Teodorovici: Salariul unui ministru este ruşinos. Este nevoie de reaşezarea salariilor în administraţie

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, că salariul unui ministru, de aproximativ 5.300 de lei, este ruşinos, fiind nevoie de "reaşezarea" salariilor în administraţie.

"Este un subiect (salariul unui ministru, n.r.) pe care noi nu-l discutăm cu omologii noştri, pentru că nimeni nu te crede. Nu aş putea să spun cât anume ar trebui să câştige, dar toate aceste salarizări trebuie reaşezate: de la preşedintele statului până la funcţionarul pe studii medii dintr-o primărie de comună. Trebuie toate reaşezate. Eu îmi aduc aminte din anii de administraţie petrecuţi, unde salarizarea era altfel aşezată: mai comprimată, fără foarte multe trepte de salarizare, mult mai uşor de aplicat şi era cât de cât, să spunem, decentă. Până la un punct, după care s-a pierdut tot. Fără o administraţie puternică nu ai cum să speri, decât accidental, că se pot face lucrurile bine", a afirmat Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. 

Ministrul Finanţelor a mai spus că este nevoie de salarizare, pregătire, stabilitate, încredere, cunoaşterea legii, dar şi de o legislaţie mai simplă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-18

TAGURI: eugen, teodorovici, salariu, ministru, este, rusinos, nevoie, reasezare, administratie, ministru, finante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Mai 2015

BIZDARULE eficientizeaza sitemul resurselor bugetare, metodele de colectare a taxelor si impozitelor si redu la maxim risipa bugetului. Dai resposabilitate in reducerea evaziunii fiscale la ZERO in PORTURILE MARITIME si PORTUARE din jud Constanta lui BASESCU, MAZARE, ETC si tu lasa bizdareala zilnica, saptamanala si lunara pt cand vei pleca in C.O..Ce zici broscare sau gustere de Rosiori, care ajusasi mare trezorier??Te-ai dus cu o armata ANAF in zilele de 1-2 MAI a.c. in jud CT si nu ai gasit macar un container in PORT in neregula, ati alergat dupa mici si bere fi-var rusine sa va fie de autoritati ce rahat, asta inseamna ca nu tu ai nici 1,5 neuroni.
CROCODILUL FLAMAND
18 Mai 2015

dar nu e rusinos sa impestritezi guvernul de tot felul de securisti cu tupeu?eu l-as intreba pe KIMJONG TONTA daca el pricepe ca lumea a votat MASIV IMPOTRIVA PSD SI A SECURISMULUI DE CUMETRIE...se pare ca nu pricepe ...el e o relicva securista de cumetrie care a ramas in guvern,,,dar cu prima ocazie psd cade in cap....cu tot cu relicve si KIMJONG TONTA
Random imageUltimele stiri


loading...