2018-12-12 02:49


Eurolife Broker de Asigurare, fără licenţă

 |  18:02
Eurolife Broker de Asigurare, fără licenţă

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a aprobat cererea de încetare a activităţii SC Eurolife Broker de Asigurare SRL. CSA a hotărât şi sancţionarea administratorului societăţii respective.

Printre neregulile constatate care au condus la aplicarea acestei sancţiuni se numără faptul că nu au fost furnizate potenţialilor clienţi informaţiile privind toate condiţiile contractului de asigurare, precum şi informaţiile minime despre intermediar şi asigurător. Totodată, au fost obţinute venituri din operaţiuni care exced obiectul de activitate, respectiv studii de piaţă. Asiguraţii nu au fost notificaţi cu privire la încetarea activităţii, nu au fost transmise către CSA unele raportări financiare şi nu a fost desemnată o persoană care să aibă responsabilităţi în aplicarea şi respectarea sancţiunilor internaţionale.

CSA subliniază că măsurile dispuse în cazul Eurolife Broker de Asigurare SRL nu au implicaţii asupra contractelor de asigurare deja încheiate, acestea continuând să îşi producă efectele în condiţiile stabilite la data semnării. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...