2019-02-23 11:35


EXCLUSIV. Grup Servicii Petroliere încet, dar sigur, spre FALIMENT! Gabriel Comănescu și-a lăsat în ghearele băncilor și biroul personal!

 |  22:24
EXCLUSIV. Grup Servicii Petroliere încet, dar sigur, spre FALIMENT! Gabriel Comănescu și-a lăsat în ghearele băncilor și biroul personal!
Marius Florian

Așa cum am promis, PUTEREA continuă dezvăluirile din „ograda” Grup Servicii Petroliere (GSP), companie și gigant românesc care care se confruntă cu vremuri din ce în ce mai grele și, totodată, pentru „tatăl, fiul și duhul sfânt” al candidatului PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac. Gabriel Comănescu, președintele GSP, se află într-o situație strigătoare la cer. PUTEREA a scris recent în nenumărate rânduri despre belelele cu care se confruntă Comănescu, dar și despre intențiile acestuia de a reveni în prim-plan, prin acapararea administrației locale constănțene.

Așa cum am prezentat de fiecare dată, revenim și acum cu dovezi, care atestă grozăviile în care se scaldă GSP. Datori până peste cap, aflați în dificultatea rambursării datoriilor, reprezentanții GSP au dat gaj la bancă tot ce au la îndemână, inclusiv biroul personal al lui Comănescu!

Puterea de Constanța a intrat în posesia unui document al Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor GSP, din 16 decembrie 2015. Ca de obicei, ne rezervăm protecția sursei, așa că trecem la dezvăluiri. Așa cum reiese din Hotărârea nr. 27, din 16.12.2015, încheiată în șase exemplare (o copie ajungând în posesia Puterea de Constanța), acționarii au stabilit și l-au desemnat pe Gabriel Comănescu să se asigure de următoarele: ipoteca de rang I asupra a trei imobile situate în Constanța, Port Constanța, dana 34; ipoteca imobiliară asupra bunului Simulator Foraj Drill – 6000; ipoteca imobiliară asupra conturilor curente de disponibilități în RON și valută prezente și viitoare deschise de GSP la EximBank, bancă despre care vom discuta mai jos; alte garanții imobiliare; precum și un contract de cesiune a polițelor de asigurare cu privire la navele: GSP Phoenix, GSP Vega și Uranus, „care vor fi constituite în favoarea Exim atât în nume propriu cât și în nume și contul statului român”, navele respective fiind exact mândriile lui Gabriel Comănescu!

Situația catastrofală a GSP este explicabilă. Compania lui Gabriel Comănescu a beneficiat, în 2010, de la EximBank, de o linie de credit de opt milioane USD și peste 38 milioane lei. În 2011, a mai venit un contract, în valoare de 31,5 milioane lei și, în același an, încă două creditări de 58 milioane USD, de la BCR.

Între timp, anii de glorie s-au terminat pentru GSP, ceea ce echivalează în prezent cu incapacitatea de plată, motiv pentru care acționarii întruniți în ședința menționată au cerut, printre altele, „un act adițional la Contractul Multivalută Exim prin care, printre altele, se prelungește perioada de creditare până la 11 decembrie 2017” sau „un act adițional la Contractul RON Exim prin care, printre altele, se prelungește perioada de creditare până la 11 decembrie 2017”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19

GALERIE MEDIATAGURI: exclusiv, grup serivici petroliere, faliment, gabriel comanescu, puterea, vergil chitac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN NATIONALIST ROMAN
18 Feb 2016

IAR ACUM CAPITALISTI MAFIOTI AUSTRIECI , AU FURAT TOT PETROLUL TARI . SI NE FAC SI DATORI VINDUTI . OPRITI TOATE EXTRAGERILE DE PETROL DIN TARA NOASTRA . CUMPARATI PETROL SI BAGATI IN SONDE PENTRU MAI TIRZIU , REZERVE STRATEGICE . ACUM VREA SA LE PUPAM MINA CA FURA PETROLUL NOSTRU . AU LEFURI DE MII DE EURO , CU COLABORATORI SI TRADATORI DE LA NOI . OPRITI EXTRAGERILE TOTALE DE PETROL SI GAZE . MAFIOTI . PLECATI DIN TARA HOTILOR .
UN TRADATOR DE TARA PENTRU UN
03 Aug 2016

Ba da prost esti.Totusi stii sa scrii.Ciudat foarte ciudat.
GEORGE
07 Noi 2016

Angajatii de la GSP nu si-au luat salariile de aproape un an de zile
CHRISTIAN CARLOS
07 Iul 2017

Sunt Christian Carlos, un creditor de bani privați, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut oamenilor serioși care sunt interesați de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: christianfinance11@gmail.com
JASA
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
ELIJAH ROLAND
06 Ian 2018

Aplicați pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a vă plăti facturile și pentru a începe o nouă finanțare a proiectelor la o rată a dobânzii mai mică de 2%. Contactați-ne astăzi prin intermediul: elijahloanfirm@outlook.com cu suma împrumutului necesară deoarece oferta noastră minimă de împrumut este de 1.000,00 pentru orice sumă de credit. Sunt creditor, înregistrat și creditor legit. Puteți să mă contactați astăzi dacă sunteți interesat să obțineți acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, proces cum ar fi condițiile de împrumut și cum va fi transferat împrumutul. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.
MRS.CLARK MOORE
23 Ian 2018

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau a vă achita facturile? Oferim împrumut la rata dobânzii de 2%. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail Via: (royalrainbowloaninvestment@gmail.com) Completați informațiile de mai jos ale informatorului. ================================: Numele complet ................... Adresa de contact: ........ Țară ...................... STATE .............. Telefon: ....................... Sex: ....................... Suma necesară ........... Durata ..................... Venit anual ............. Ocupația: ................ Cu respect, MRS.CLARK MOORE
OCEANICFINANCE
23 Ian 2018

Aceasta este finanțarea Oceanic oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume, suntem înregistrați și licențiate companie de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, de la minim 2.000 euro până la maxim 2.000.000 euro dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com sau whatsApp: +1 (267) 725-7570....
JOHN AHMED
06 Feb 2018

Ai nevoie de un împrumut? Suntem legali și garantăm creditorul împrumutului. Suntem o companie cu asistență financiară. Împrumutăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară. Aveți un scor de credit rău sau aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? să investească în afaceri? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă beneficiarului, deoarece vom fi bucuroși să vă oferim un împrumut. Contactați-ne prin e-mail: russell.credit40@gmail.com sau vă rugăm să mă contactați prin intermediul Whatsapp: +15186011639 Serviciile Rendered includ; *Consolidarea datoriilor * Credite de afaceri *Imprumuturi personale. * Credite auto * Împrumuturi pentru locuințe și case Scrieți înapoi dacă sunteți interesați de rata dobânzii de 3% pe an. Contactați-ne prin e-mail: russell.credit40@gmail.com
MRS CHRISTY WALTON
23 Sep 2018

Am acordat împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. E-mail la: (christywalton355@gmail.com) dacă sunteți interesat de oferta de împrumut.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...