2018-12-11 02:17


EximBank dezvoltă colaborarea cu camerele de comerţ

 |  16:02
EximBank dezvoltă colaborarea cu camerele de comerţ
EximBank şi-a propussă intensifice colaborarea cu camerele de comerţ şi a iniţiat un proiect departeneriat pornind de la premisa că atât banca, cât şi aceste organizaţii auca obiectiv principal susţinerea mediului de afaceri.

„Camerele de comerţ din Româniareprezintă pentru EximBank un partener special, având în vederereprezentativitatea la nivel naţional şi local, cât şi continua disponibilitatede a colabora pentru a aduce un plus de valoare în relaţia cu firmele membre.Pentru că aceste organizaţii sunt un canal eficient în ceea ce priveşteinformarea întreprinzătorilor, am considerat că este necesar să dezvoltămcolaborarea pe acest segment. Credem că în urma acestui proiect informaţiiledespre modalităţile prin care banca poate susţine demersurile de dezvoltare alefirmelor vor ajunge mult mai uşor şi rapid la destinatari”, a spus IonuţCostea, preşedintele EximBank, într-un comunicat remis redacţiei.

Pentruderularea acestui proiect, EximBank s-a adresat unui număr de 42 de camere decomerţ, urmând să fie încheiate parteneriate care să stabilească un cadru deacţiuni comune. Până în prezent, mai mult de jumătate din camerele de comerţcontactate şi-au exprimat disponibilitatea de colaborare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...