2016-12-10 22:26

ECONOMIE


Extras de cont online

 |  17:40
Extras de cont online

Bancpost lansează un nou serviciu pentru utilizatorii de carduri de credit American Express şi Visa emise de bancă: extrasul de cont în format electronic. Opţiunea este gratuită, iar clienţii care vor activa noua facilitate vor primi extrasul de cont lunar prin e-mail. Fiecare extras electronic trimis contribuie la protejarea mediului prin economisirea hârtiei.

„Extrasul de cont în format electronic este un serviciu util, care, pe lângă faptul că te ajută să ai mai puţine documente în format tipărit, îţi aduce la îndemână, oriunde te-ai afla, întregul istoric al tranzacţiilor tale cu cardul, direct în căsuţa ta de e-mail. Vei putea astfel să iei decizii mai bune şi mai rapide în ceea ce priveşte utilizarea sumelor disponibile în contul de card. Totodată, ajuţi, prin economisirea hârtiei, la păstrarea unui mediu înconjurător sănătos şi verde”, a declarat George Georgakopoulos, director executiv senior, Divizia Credite Persoane Fizice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Bancpost, Visa, American Express, carduri de credit, extras de contComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cutremur de 6,5 grade în largul coastelor statului american California Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richter s-a produs joi după-amiază în largul... 08 Dec 2016 | (0)
Cetăţean american de origine română, condamnat după ce a încercat să vândă arme de tehnologie militară în Europa Virgil Georgescu - un cetăţean american de origine română - a fost condamnat definitiv la zece... 03 Dec 2016 | (6)