2016-10-25 11:51

ECONOMIE


Fabrică de scaune auto la Craiova

 |  19:19
Fabrică de scaune auto la Craiova

Producătorul global de componente auto Johnson Controls va deschide luni, la Craiova, o fabrică de scaune pentru autovehicule. Potrivit companiei, fabrica din Craiova va furniza scaune pentru autovehiculele Ford şi va crea 160 de noi locuri de muncă. Fabrica din Craiova este cea de-a noua unitate de producţie a Johnson Controls în România. Noua fabrică va crea locuri de muncă şi în celelalte centre deţinute de Johnson Controls în România, iar numărul total de angajaţi la nivel naţional va creşte de la 4.300 de salariaţi la aproximativ 4.500. Compania Johnson Controls este prezentă în peste 240 de locaţii din întreaga lume şi furnizează componente pentru mai mult de 30 de milioane de autovehicule anual.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Fabrica scaune auto Craiova, fabrica Johnson Controls CraiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Putem şi noi: disciplină şi responsabilitate. O fabrică de iaurturi de tip laborator Fabrica unde se produc mărci faimoase de iaurturi şi produse din lapte, Danone, pare că merge... 13 Oct 2016 | (0)
«Sleeping Car», marketing de succes. De la Fabrica de bere “Bragadiru” a rămas doar publicitatea În urmă cu o sută de ani, fabrica de bere a familiei Bragadiru a dat o mare lovitură pe piaţa... 13 Oct 2016 | (0)