2018-12-19 12:34


Forte Asigurări intră în faliment

 |  09:21
Forte Asigurări intră în faliment

Forte Asigurari e la un pas de faliment, din cauza situatiei financiare precare. Insa compania are incheiate cateva contracte ce vizeaza militarii romani, scrie Ziare.com.

Firma nu mai are licenta de functionare, dupa ce i-a fost retrasa de autoritatea din domeniu (Autoritatea pentru Supraveghere Financiara - ASF). De asemenea, ASF a cerut intrarea in faliment a companiei si urmeaza ca un tribunal sa stabileasca declansarea procedurii.

Conform Mapn, la nivelul Statului Major al Fortelor Terestre (SMFT) a fost incheiat un acord cadru, prin derularea unei proceduri de licitatie deschisa, pentru perioada 01.03.2015-01.03.2018, avand ca obiect achizitionarea de servicii de asigurare facultativa de persoane.

Pe de alta parte, Statul Major al Fortelor Aeriene (SMFA) a avut in derulare, in perioada 27.11.2014-26.11.2015, un acord cadru incheiat cu Forte Asigurari in baza unei proceduri de licitatie deschisa online avand ca obiect achizitionarea de servicii de asigurare facultativa de persoane.

In ceea ce priveste Statul Major al Fortelor Navale, exista in derulare cu Forte Asigurari un contract in valoare de 2.745 lei, achizitionat prin cumparare directa, contract incheiat pentru perioada 18.01-18.07.2016.

De asemenea, contractele de asigurari incheiate cu aceasta companie nu vizeaza militarii aflati in misiune in Afganistan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-15

TAGURI: asigurari, forte asigurari, faliment, contracte militari romani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DMMX
15 Iul 2016

Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa pe străzile Bucureștiului pe trecerile de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache și trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferente Pieței Victoriei.Nu mai putem circula pietonal pe trotuarele și pe trecerile de pietoni ale Bucureștiului în condiții de siguranță din cauza lor.De pericolele astea publice de stații de tramvai înguste lipsite de bare de protecție nu ne-au scăpat conducerile de până acum ale PMB dar piste de biciclete pe trotuare și pe trecerile de pietoni au știut a face.Piste de biciclete pe trotuare și pe trecerile de pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a capitalei.Revenind la bicicliști să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni.Au ajuns să invadeze trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei,intersecției dintre Bulevardul Aviatorilor și Strada Ion Mincu și Pieței Charles De Gaulle.
Random imageUltimele stiri


loading...