2016-10-26 01:53

ECONOMIE


Gheorghe Ialomiţianu: Rectificarea bugetară nu va fi una negativă

 |  13:33
Gheorghe Ialomiţianu: Rectificarea bugetară nu va fi una negativă

Rectificarea bugetară care urmează să fie decisă în şedinţa de Guvern de miercuri nu va fi una negativă, a declarat luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, ministrul de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu. “Este vorba de alocarea unor sume pentru sănătate şi plata arieratelor din economii de la unele ministere. Principalul minister care are economii, mai ales din dobânzi, este Ministerul Finanţelor”, a declarat Gheorghe Ialomiţianu.

Întrebată de presă dacă se vor lua bani şi de la Ministerul Muncii pentru rectificarea bugetară, Sulfina Barbu a confirmat acest lucru.

“La rectificarea de buget, probabil de la Ministerul Muncii se vor disponibiliza fondurile neutilizate de la bugetul de şomaj şi fondurile rezultate din economiile care au fost făcute la asistenţă socială”, a declarat ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

Ministrul Economiei, Ion Ariton, a confirmat la rândul său că şi de la ministerul pe care îl conduce se vor transfera fonduri pentru rectificarea bugetară, dar nu a precizat de unde anume.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-01

TAGURI: gheorghe ialomitianu, sulfina barbu, rectificare bugetaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dacian Cioloş: Eliminarea unor taxe poate crea dificultăți bugetare Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că unele taxe pot fi eliminate fără probleme, dar... Acum 15 ore | (1)
Amendamentele senatorilor la Legea Educaţiei s-au soldat cu demisia preşedintelui CNATDCU Gest plin de demnitate al preşedintelui Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor... 11 Oct 2016 | (0)