2018-12-13 08:29


Grevă. Reprezentanții companiei aeriene TAROM analizează soluții

 |  13:54
Grevă. Reprezentanții companiei aeriene TAROM analizează soluții

TAROM a informat, într-un comunicat de presă, că reprezentanții companiei aeriene analizează soluții prin care să fie diminuat la minimum impactul negativ al grevei de vineri. Angajaţii Globe Ground România, furnizorul de servicii la sol, au anunțat că intră în grevă de avertisment.

Potrivit liderului Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc, angajații sunt nemulțumiți de salarii, de programul de lucru, precum şi de dimensionarea personalului și normarea activității în raport cu volumul și condițiile de muncă.

În cele două ore anunțate pentru grevă, 13.00 – 15.00, angajații companiei de handling vor înceta complet lucrul, transmite Agerpres.

'În acest sens este luată în considerare posibilitatea apelării la alți furnizorii autorizați pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Vă vom ține la curent cu evoluția situației', a reacţionat TAROM.

Potrivit sursei citate, aeronavele care decolează vineri, între orele 13.00 – 15.00, ar putea avea întârzieri de până la două ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: greva, tarom, reprezentant, companie, aeriana, analizeaza, solutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...