2018-10-20 07:21


Grigorescu: Am cerut conducerii CEH să-şi asume situaţia dezastruoasă în care se află compania

 |  13:07
Grigorescu: Am cerut conducerii CEH să-şi asume situaţia dezastruoasă în care se află compania

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat luni, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o în Valea Jiului, că a cerut conducerii Complexului Energetic Hunedoara (CEH) să-și asume situația dezastruoasă în care se găsește compania și să înţeleagă că este nevoie să ia măsuri curajoase.

„Am cerut conducerii Complexului Energetic Hunedoara să își asume situația în care se găsește compania, să înțeleagă că e nevoie să ia măsuri curajoase și să împiedice alunecarea înspre o situație fără remediu. Starea dezastruoasă este rodul unor comportamente economice defectuoase, care au pus în pericol însăși existența companiei. Cine nu înțelege că e nevoie să îndreptăm rapid greșelile din trecutul îndepărtat sau mai apropiat nu va face echipă cu noi. E momentul în care depolitizarea și reprofesionalizarea companiei nu mai pot fi amânate sub nicio formă. Câteva elemente pe care se vor concentra acțiunile în perioada următoare: probleme de mediu, asigurarea stocurilor minime de cărbune sau consolidarea financiară a societății', a scris Victor Grigorescu, pe pagina sa de Facebook.

În cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în Valea Jiului, ministrul Energiei va avea întâlniri cu directorii societății și cu reprezentanții sindicatelor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-28
Citeste si:
Ministrul Energiei: S-ar putea ajunge la falimentul Complexului Energetic Hunedoara (CEH)

TAGURI: grigorescu, cere, conducere, ceh, asuma, situatie, dezastruoasa, companie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...