2018-12-16 08:36


Grup infracțional, prins în flagrant în București

 |  11:36
Grup infracțional, prins în flagrant în București

Membrii unui grup infracțional, care a escrocat zeci de persoane din Capitală, au fost prinși în flagrant. După două luni de filajș, autoritățile au reușit să-i surprindă înşelând o persoană cu 4.000 lei.

Zeci de bucureșteni le-au căzut victime fiind păgubiți cu sume de până la o mie de euro. Hoții acționau în jurul băncilor şi al caselor de schimb valutar, iar clienții favoriți erau cei mai în vârstă cărora aceștia le ofereau un curs mai bun. În timp ce clienţii numărau banii, într-un moment de neatenţie, escrocii schimbau fişicul. 

"Introduc fişicul lui în geantă şi dau să scot mâna. Când eu o scot, el îşi introduce mâna lui. Eu îi spun: domnule, nu e frumos să bagi mâna în poşeta unei doamne. Atunci el justifică că i-a apăsat ca să nu îi pierd", a spus o victimă. "Dânşii au fost de un profesionalism de nedescris", a spus o altă victimă. "S-a trecut la imobilizarea acestora şi conducerea lor la secţia de poliţie. Cei trei sunt cercetaţi pentru fapta de înşelăciune",a declarat Mihai Manu, comisar şef la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, potrivit


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...