2017-01-20 01:33

ECONOMIE


Gruparea Sălaj din PDL vrea să “înhaţe” ADS

 |  21:00
Gruparea Sălaj din PDL vrea să “înhaţe” ADS

După demiterea cu scandal a fostului director al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), Radu Cristescu, locul acestuia ar putea fi ocupat de tânărul Bogdan Ilea, preşedintele organizaţiei de Tineret a PDL Sălaj. Acesta este susţinut de aceeaşi “gaşcă” care l-a ţinut în braţe şi pe fostul şef al ADS. Cu alte cuvinte, “păpuşarii” din spatele scaunului ADS rămân aceiaşi, numai “marioneta” se schimbă.

Chiar dacă fostul şef al ADS, Radu Mircea Cristescu, omul susţinut de organizaţia PDL Sălaj, a fost demis după neregulile grave descoperite de inspectorii Corpului de Control al Ministerului Agriculturi (raport aflat pe masa procurorilor DNA), “clica” PDL Sălaj ţine cu dinţii de scaunul ADS. După nici două săptămâni de la demiterea lui Cristescu, organizaţia PDL Sălaj l-a scos „din pălărie” pe avocatul Bogdan Ilea, un tânăr PDL-ist care nu se sfieşte să se laude pe site-ul de socializare Facebook cu poze în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu sau de premierul Emil Boc. “Dacă ministrul agriculturii, Valeriu Tabără, nu semnează odinul de numire a lui Bogdan Ilea în funcţia de preşedinte al ADS, Guvernul ar putea decide, prin ordonanţă de urgenţă, trecerea ADS din administrarea Ministerului Agriculturii în subordinea Executivului”, ne-au declarat surse guvernamentale.

Pe de altă parte, liderul PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a recunoscut că îl susţine pe Bogdan Ilea pentru postul de preşedinte al ADS. “Membrii Biroului Permanent Judeţean Sălaj, în frunte cu mine, îl susţinem pe Bogdan Ilea pentru preluarea postului de preşedinte al ADS. (…) Deocamdată sunt discuţii, există anumite proceduri, noi ca organizaţie am făcut această propunere în concordanţă cu respectarea prevederilor statutare ale partidului. Bogdan Ilea se bucură de susţinerea PDL Sălaj”, susţine Lucian Bode.

Vass: Da, sunt de acord cu susţinerea lui Bogdan Ilea

Consilierul de stat al premierului Emil Boc şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL Sălaj, Andreea Paul Vass, a precizat că Bogdan Ilea are sprijinul PDL Sălaj. “Bogdan Ilea este un avocat care a confirmat în viaţa privată şi cu un potenţial extrem de mare pe linie politică. Da, sunt de acord cu susţinerea lui Bogdan Ilea”, ne-a spus Andreea Paul Vass. Consilierul premierului Emil Boc nu a putut preciza dacă ADS va trece în administrarea Guvernului. “Sunt discuţii care au loc între premier şi ministrul agriculturii, nu pot confirma sau infirma dacă s-a discutat acest subiect”, a spus Vass.

Pe Facebook cu preşedintele României

Tânărul Bogdan Ilea se laudă pe Facebook cu poze în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc la Şcoala de vară de la Eforie Nord, eveniment care a avut loc în perioada 1-4 septembrie. De altfel, avocatul Bogdan Ilea este şi un bun cântăreţ, în pozele postate pe site-ul de socializare preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Sălaj apărând pe o scenă alături de o formaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OBSERVATOR
20 Sep 2011

Presupun ca la ADS trebuie numit un sef; de ce respectivul sef nu ar putea fi acest Bogdan Ilea ? Ziceti dumneavoastra ca el este propus de ceea ce numiti o gasca ce l-ar fi sustinut si pe anteriorul sef; sunteti convins ca altcineva nu ar putea fi in aceeasi situatie, singura diferenta fiind ca "gasca" care l-ar sustine pe acesta din urma ar fi, normal, alta ? Trist ce se intampla de cate ori este vorba de posibile nominalizari pentru sefie in domeniul agriculturii... Asta imi aminteste de Orest Onofrei, bombardat cu informatii despre un mai vechi accident auto, informatii furnizate presei cu multa darnicie de "oameni de bine" si care au determinat renuntarea la nominalizarea pentru postul de ministru al agriculturii.
OTILIA
21 Sep 2011

Cand o sa puneti si voi la conducerea Ads-ului pe cineva care chiar are habar cu ce se mananca treaba pe acolo? Numai aiuriti pe acolo la conducere.......dar de cat timp e vaca de muls e ff bine sa o conduci.
UN SALAJEAN
21 Sep 2011

Daca doriti sa va lamuriti vizavi de termeni ''duri'' folositi de autor,cereti lui Bode o copie a sedintei BPJ in care organizatia acorda sprijinul conform art.2B DIN STATUT .Nu a avut loc nici o sedinta pe aceasta tema si nici pentru vre-o alta numire ,da autorul are dreptate si-l felicit pentru asta ,se poate verifica, toate numirile le-a facut ''gasca'' in contradictie cu prevederile statutare .FELICITARI presei care acorda atentie si noua salajenilor ,nu ne uitati , va multumim !!!

Adauga un comentariu

Random image