2017-01-23 20:56


Grupul Renault a înfiinţat o nouă companie pentru vânzarea mărcilor Renault şi Nissan în România

 |  16:29

Grupul Renault aînfiinţat o nouă companie, Renault Commercial Roumanie, care a preluat de laRenault Nissan România vânzarea pe piaţa locală a mărcilor Renault şi Nissan,şi a integrat activitatea de consultanţă comercială pe care o derula DaciaComercial.

"RenaultCommercial Roumanie derulează activitatea de comercializare pe piaţa dinRomânia a mărcilor Renault şi Nissan, ceea ce făcea, până la 1 iunie 2011,Renault Nissan România. În plus, noua societate a integrat activitatea deconsultanţă comercială pe care o derula firma Dacia Comercial, filială închisăîn urma deciziei Automobile Dacia", au declarat reprezentanţii Biroului deComunicare al grupului francez în România, citaţide Mediafax. Aceştia nu au oferit detalii referitoare la motivul pentru cares-au decis modificări în structura comercială a grupului.

RenaultNissan România a fost înfiinţată în iulie 2001, iar potrivit datelor publicatepe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, în anul 2009 compania a derulatafaceri de peste 560 milioane lei. În acelaşi an, Dacia Comercial a realizatafaceri de 25 milioane lei şi avea 241 de angajaţi. Reţeaua de dealeri amărcilor Renault şi Nissan este compusă din 45, respectiv 23 de parteneri lanivelul întregii ţări. În primele cinci luni ale anului, în România au fostînmatriculate aproape 1.800 de autoturisme Renault, cu 12% mai puţine faţă deperioada similară din 2010. În acelaşi interval, înmatriculările Nissan s-audublat, la 418 unităţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image