2016-12-06 20:05

ECONOMIE


Hăhăianu revine asupra demisiei

 |  18:21
Hăhăianu revine asupra demisiei

Fostul director general al Transelectrica, Horia Hăhăianu, se gândeşte să revină asupra deciziei de a demisiona, susţinând că demisia de onoare nu produce efecte juridice şi că în contractul de mandat este menţionat un termen de 30 de zile în care se poate reveni asupra hotărârii de retragere. "Am studiat situaţia şi se pare că sunt probleme privind legalitatea demisiei de onoare. Demisia de onoare este morală, nu produce efecte juridice. Mi-am dat demisia de onoare din funcţia de director general al Transelectrica, pentru că am considerat că nu sunt vinovat cu nimic şi am făcut-o ca efect al reacţiei Guvernului la anunţul privind resursele de energie", a declarat Hăhăianu, citat de Mediafax.

Transelectrica a transmis vineri un comunicat în care se spune că, "din cauza deficitului de energie electrică" din sistemul energetic naţional, în anumite ore nu sunt resurse pentru acoperirea necesarului de consum şi de export. Ulterior, premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a solicitat ministrului economiei să îl demită pe Hăhăianu, iar luni ministrul Lucian Bode l-a revocat din funcţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Hăhăianu, Transelectrica, demisie, Bode, UngureanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Premierul Franței și-a anunțat demisia Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat, luni seara, ca va demisiona marti de la sefia... Acum 22 ore | (0)
Care schimbare? După tragedia de la Colectiv și demisia Guvernului Ponta, apăruse așa, ca un consens, ideea că... 22 Noi 2016 | (0)