2016-10-23 06:32

ECONOMIE


Încep marile listări la bursă

 |  17:53
Încep marile listări la bursă

Guvernul a avizat începerea procedurilor de listare la bursă a câte unui pachet de 10% din acţiunile Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, potrivit înţelegerii cu Fondul Monetar Internaţional (FMI). Autorităţile române au convenit cu FMI ca procedurile de listare a companiei Hidroelectrica prin vânzarea pe bursă a 10% din acţiuni să fie încheiate până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, după ce în primele două luni va fi angajată o bancă de investiţii care să pregătească operaţiunea, informează Mediafax. Listarea Hidroelectrica va fi realizată printr-o majorare a capitalului companiei, o operaţiune similară urmând să fie derulată şi în cazul Nuclearelectrica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: listare Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, avizare listare companii energetice BVBComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Energiei: Listarea Hidroelectrica ar putea avea loc în maximum șase luni Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni televizate,... 09 Oct 2016 | (8)
Hidroelectrica a câștigat și ultimul proces cu “băieții deștepți” Tribunalul București a dat câștig de cauză Euro Insol și Hidroelectrica în cererea formulată... 13 Oct 2016 | (0)