2016-12-09 17:33

ECONOMIE


Încep marile listări la bursă

 |  17:53
Încep marile listări la bursă

Guvernul a avizat începerea procedurilor de listare la bursă a câte unui pachet de 10% din acţiunile Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, potrivit înţelegerii cu Fondul Monetar Internaţional (FMI). Autorităţile române au convenit cu FMI ca procedurile de listare a companiei Hidroelectrica prin vânzarea pe bursă a 10% din acţiuni să fie încheiate până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, după ce în primele două luni va fi angajată o bancă de investiţii care să pregătească operaţiunea, informează Mediafax. Listarea Hidroelectrica va fi realizată printr-o majorare a capitalului companiei, o operaţiune similară urmând să fie derulată şi în cazul Nuclearelectrica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: listare Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, avizare listare companii energetice BVBComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Economiei despre planul de strângere a acțiunilor la companiile de stat într-un fond Ideea înființării unui fond suveran care să strângă acțiunile companiilor de stat este... 20 Noi 2016 | (1)
Companiile aeriene, obligate să transporte gratuit echipament medical pentru persoane cu handicap 3 Decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Rețeaua Centrelor Europene... 03 Dec 2016 | (0)